EUR: 321,29 Ft
CHF: 283,33 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Belföld Szekszárd

Gyakorlaton az Ady rendészeti hallgatói

Harmincöt órás összefüggő katasztrófavédelmi szakmai gyakorlatukat teljesítették a szekszárdi Ady Endre Szakképző Iskola rendészeti hallgatói a napokban.

A képzés során a tanulók betekintést nyertek a katasztrófavédelmi szervezet felépítésébe, feladatrendszerébe, hatósági tevékenységébe, valamint tájékoztatást kaptak a védelmi igazgatás rendszeréről és működéséről. A gyakorlati oktatás keretében megismerkedtek a szívó- és nyomóoldali tűzoltó szakfelszerelésekkel és egyéni védőeszközökkel, továbbá szerelési ismeretekkel is gazdagodtak. A képzés írásbeli vizsgával zárult.


A katasztrófavédelmi szervezet felépítésével, feladatrendszerével ismerkedtek meg a diákok
Fotó: Katasztrófavédelem

Kapcsolódó Cikkek

 • Elítélték a szexuális erőszakolót

  Elítélték a szexuális erőszakolót

  Nyolc év fegyházra ítélte a felügyeletére bízott kiskorúakkal szexuális kapcsolatot létesítő volt bicskei gyermekotthon-igazgatót a Székesfehérvári Törvényszék szerdán.

 • Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezetekkel működik együtt az Emmi

  Partnerségi megállapodást kötött az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hat fogyatékosságügyi érdekvédelmi szervezettel az intézményi férőhely kiváltási program folytatásáról, aminek köszönhetően a nagy intézmények helyett kisebb lakóotthonokba költözhetnek a fogyatékossággal élők.

 • Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Már az interneten is ki lehet tölteni a kérdőívet

  Szerda reggeltől az interneten is ki lehet tölteni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebookra feltöltött videójában.