2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Egyéb Kecskemét

Gyenes István születésnapján egy élet munkája veszett oda

Körülbelül 15 perc alatt érkezett meg Kecskemét fölé az a viharfelhő, melyből 2 és 4 centi közötti jégdarabok hullottak. Bár a vihar alig negyedóráig tartott, szinte azonnal hatalmas károkat okozott.

 

Gyenes István, a Gyenes Kertészet dísznövénykertésze könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy náluk mekkora kárt okozott a jég, ráadásul pont a születésnapján. A kertészetben mindenre volt biztosítás, de az üvegekért egyik biztosító sem mert felelősséget vállalni.

Gyenes István a könnyeivel küszködve beszélt a helyi televíziónak a jégesőről

Megkérdeztük, hogy milyen segítséget tudnak elfogadni a kertészetben. Elsősorban szakemberekre lenne szükség, akik kibontják a megrongálódott tetőszerkezetet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.