EUR: 310,77 Ft
CHF: 259,54 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Kecskemét

Gyenes István születésnapján egy élet munkája veszett oda

Körülbelül 15 perc alatt érkezett meg Kecskemét fölé az a viharfelhő, melyből 2 és 4 centi közötti jégdarabok hullottak. Bár a vihar alig negyedóráig tartott, szinte azonnal hatalmas károkat okozott.

 

Gyenes István, a Gyenes Kertészet dísznövénykertésze könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy náluk mekkora kárt okozott a jég, ráadásul pont a születésnapján. A kertészetben mindenre volt biztosítás, de az üvegekért egyik biztosító sem mert felelősséget vállalni.

Gyenes István a könnyeivel küszködve beszélt a helyi televíziónak a jégesőről

Megkérdeztük, hogy milyen segítséget tudnak elfogadni a kertészetben. Elsősorban szakemberekre lenne szükség, akik kibontják a megrongálódott tetőszerkezetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.