EUR: 325,97 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Kecskemét

Gyenes István születésnapján egy élet munkája veszett oda

Körülbelül 15 perc alatt érkezett meg Kecskemét fölé az a viharfelhő, melyből 2 és 4 centi közötti jégdarabok hullottak. Bár a vihar alig negyedóráig tartott, szinte azonnal hatalmas károkat okozott.

 

Gyenes István, a Gyenes Kertészet dísznövénykertésze könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy náluk mekkora kárt okozott a jég, ráadásul pont a születésnapján. A kertészetben mindenre volt biztosítás, de az üvegekért egyik biztosító sem mert felelősséget vállalni.

Gyenes István a könnyeivel küszködve beszélt a helyi televíziónak a jégesőről

Megkérdeztük, hogy milyen segítséget tudnak elfogadni a kertészetben. Elsősorban szakemberekre lenne szükség, akik kibontják a megrongálódott tetőszerkezetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.