EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb Kecskemét

Gyenes István születésnapján egy élet munkája veszett oda

Körülbelül 15 perc alatt érkezett meg Kecskemét fölé az a viharfelhő, melyből 2 és 4 centi közötti jégdarabok hullottak. Bár a vihar alig negyedóráig tartott, szinte azonnal hatalmas károkat okozott.

 

Gyenes István, a Gyenes Kertészet dísznövénykertésze könnyeivel küzdve számolt be arról, hogy náluk mekkora kárt okozott a jég, ráadásul pont a születésnapján. A kertészetben mindenre volt biztosítás, de az üvegekért egyik biztosító sem mert felelősséget vállalni.

Gyenes István a könnyeivel küszködve beszélt a helyi televíziónak a jégesőről

Megkérdeztük, hogy milyen segítséget tudnak elfogadni a kertészetben. Elsősorban szakemberekre lenne szükség, akik kibontják a megrongálódott tetőszerkezetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.