EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Belföld

Győztek a lakosok! Bezárták az Aurórát

Hiába volt pár nappal korábban rendőrségi razzia az Auróra Klubban, aminek eredményeképpen több mint egy tucat vendéget állítottak elő, nem csitultak az indulatok a szórakozóhely miatt. Szerdán azonban a lakossági panaszokat követően a hatóság elrendelte az Auróra Kioszk és Auróra Kert azonnali bezárását.

A főváros VIII. kerület Józsefvárosi Polgármesteri Hivatalának jegyzője ideiglenesen bezáratta az Auróra utca 9. és 11. szám alatti Auróra Kioszkot és Auróra Kertet – tudatta a Józsefvárosi Önkormányzat Sajtóirodája.


Utoljára  június 10-én mentek ki az egyenruhások a szórakozóhelyre, ahonnan tizenöt vendéget állítottak elő. Az eset kapcsán kábítószer-birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A jegyző a nyomozó hatóság kezdeményezésére, egyidejűleg engedve a lakossági nyomásnak, közbiztonsági érdekből a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb 1 év időtartamig a helyet bezáratta.

Az Auróra Kert bezárására kereskedelmi tevékenység megkezdésére és folytatására vonatkozó engedély hiányában került sor.

Videó a razziáról:

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Budapest lett Európa új Hollywoodja

    Az elmúlt tíz évben Budapest lett a „filmesek Mekkája.” A legnézettebb francia tévé, a TF1 stábja 12 perces riportban kereste a választ arra, hogy minek köszönhető a magyar főváros vonzereje.

  • Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytiglant kapott a túronyi gyilkos

    Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék hétfőn nem jogerősen azt a férfit, aki egy fejszével agyonverte a szomszédját 2016 májusában, a baranyai Túronyban – közölte a bíróság a honlapján.