2018. április 24., kedd
György

Egyéb IV.kerület

Ha nyár, akkor járdafelújítás

Már dübörögnek a munkagépek (Fotó: Illusztráció: Domján Attila, archív)

Az újpesti önkormányzat idén nyáron is gondoskodik arról, hogy a kerület járdái biztonságosak legyen, és megoldódjanak a csapadékvíz-elvezetési problémák a legkritikusabb részeken. A járdák melletti zöldterületek megóvása, ahogy mindig, most is kiemelten fontos. Az önkormányzat tájékoztatása szerint lakossági kérésnek eleget téve már elkezdődtek a munkálatok az Ősz utcában. A felújítást az is indokolta, hogy a hatvanas években Istvántelek több utcájában a lakók maguk rakták le az azóta is ott lévő cementlapokat, így nem csoda, hogy már többen jelezték a felújítás esedékességét. Most az ingatlantulajdonosok számára könnyen tisztán tartható térkő burkolat kerül az Ősz utca Klára utca és Rozs utca közötti járdaszakaszára. A Fűzfa és a Szondi utca kereszteződésében pedig a csapadékvíz-elvezetési problémákat szüntetik meg.


Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.