EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb IV.kerület

Ha nyár, akkor járdafelújítás

Már dübörögnek a munkagépek (Fotó: Illusztráció: Domján Attila, archív)

Az újpesti önkormányzat idén nyáron is gondoskodik arról, hogy a kerület járdái biztonságosak legyen, és megoldódjanak a csapadékvíz-elvezetési problémák a legkritikusabb részeken. A járdák melletti zöldterületek megóvása, ahogy mindig, most is kiemelten fontos. Az önkormányzat tájékoztatása szerint lakossági kérésnek eleget téve már elkezdődtek a munkálatok az Ősz utcában. A felújítást az is indokolta, hogy a hatvanas években Istvántelek több utcájában a lakók maguk rakták le az azóta is ott lévő cementlapokat, így nem csoda, hogy már többen jelezték a felújítás esedékességét. Most az ingatlantulajdonosok számára könnyen tisztán tartható térkő burkolat kerül az Ősz utca Klára utca és Rozs utca közötti járdaszakaszára. A Fűzfa és a Szondi utca kereszteződésében pedig a csapadékvíz-elvezetési problémákat szüntetik meg.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.