EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Hajdú Péter mentheti meg Sarka Katát

Szerdán folytatódott Sarka Kata és Bálint Antónia évekkel ezelőtt elindult „boszorkánypere” a bíróságon. A tárgyaláson kiderült, hogy Hajdú Pétert és Toncsi exét is arra kérte Sarka Kata, hogy tanúskodjanak mellette.

Sarka Kata
/Fotó: Mészáros Diána

Újabb fordulóponthoz érkezett Sarka Kata és Bálint Antónia vitája, amit a sajtó a körülmények miatt inkább csak „boszorkányperként” emleget. Az ügyben ugyanis azt tárgyalják, hogy Bálint Antónia valóban rontást kért-e egy jósnőtől a Hajdú családra.


Ennek ellenére mégis Sarka Kata ült a vádlottak padján, mert Bálint Antónia becsületsértés és rágalmazás miatt beperelte. Hajdú Péter két exe találkozásakor szerdán is fagyos volt a légkör, szinte levegőnek nézték egymást, még csak nem is köszöntek.

A bíróságon az iratismertetéskor kiderült, hogy Sarka Kata szeretné, ha exe, Hajdú Péter és Bálint Antónia korábbi férje, Földesi-Szabó László is tanúskodna mellette. Ők ugyanis állítólag ott voltak annál az ominózus telefonhívásnál, amely miatt a két nő vitája rágalmazási és becsületsértési üggyé fajult.


– Nem foglalkozom Sarka Kata és Bálint Antónia perével, ha engem beidéznek tanúnak, akkor minden esetben az igazságot fogom elmondani – mondta megkeresésünkre szűkszavúan Hajdú Péter.

Az ügy kapcsán Bálint Antónia továbbra is azt állítja, hogy sem az ittas hangú telefonhíváshoz, sem a rontásokról szóló üzenetekhez nincs köze, sőt felhívta a bíróság figyelmét, hogy nem ápol túl jó viszonyt Földesi-Szabóval, akit Sarka Kata felkért, hogy tanúskodjon mellette.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.