2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Hajdú Péter mentheti meg Sarka Katát

Szerdán folytatódott Sarka Kata és Bálint Antónia évekkel ezelőtt elindult „boszorkánypere” a bíróságon. A tárgyaláson kiderült, hogy Hajdú Pétert és Toncsi exét is arra kérte Sarka Kata, hogy tanúskodjanak mellette.

Sarka Kata
/Fotó: Mészáros Diána

Újabb fordulóponthoz érkezett Sarka Kata és Bálint Antónia vitája, amit a sajtó a körülmények miatt inkább csak „boszorkányperként” emleget. Az ügyben ugyanis azt tárgyalják, hogy Bálint Antónia valóban rontást kért-e egy jósnőtől a Hajdú családra.


Ennek ellenére mégis Sarka Kata ült a vádlottak padján, mert Bálint Antónia becsületsértés és rágalmazás miatt beperelte. Hajdú Péter két exe találkozásakor szerdán is fagyos volt a légkör, szinte levegőnek nézték egymást, még csak nem is köszöntek.

A bíróságon az iratismertetéskor kiderült, hogy Sarka Kata szeretné, ha exe, Hajdú Péter és Bálint Antónia korábbi férje, Földesi-Szabó László is tanúskodna mellette. Ők ugyanis állítólag ott voltak annál az ominózus telefonhívásnál, amely miatt a két nő vitája rágalmazási és becsületsértési üggyé fajult.


– Nem foglalkozom Sarka Kata és Bálint Antónia perével, ha engem beidéznek tanúnak, akkor minden esetben az igazságot fogom elmondani – mondta megkeresésünkre szűkszavúan Hajdú Péter.

Az ügy kapcsán Bálint Antónia továbbra is azt állítja, hogy sem az ittas hangú telefonhíváshoz, sem a rontásokról szóló üzenetekhez nincs köze, sőt felhívta a bíróság figyelmét, hogy nem ápol túl jó viszonyt Földesi-Szabóval, akit Sarka Kata felkért, hogy tanúskodjon mellette.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.