2018. április 26., csütörtök
Ervin

Sport

Halálos balesetet okozott Venus Williams

Kiderült, hogy a hétszeres Grand Slam-győztes Venus Williams a felelős egy ember haláláért. A floridai Palm Beach-en a teniszcsillag belehajtott egy másik autónak, akinek vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol később életét is vesztette.A rendőrség megerősítette, hogy június 9-én Venus, az otthonától nem messze lévő  kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget egy autósnak, így az úton szabályosan elinduló sofőrnek már esélye sem volt lefékezni, hogy elkerülje az összeütközést.

A volán mögött a 78 éves Jerome Barson és felesége ült. A nőnek a balesetet követően több csontja is eltört, férje pedig nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, mindkettőjüket azonnal kórházba szállították.  Az idős férfi a karambolt követően két héttel belehalt sérüléseibe.


A vizsgálat megerősített, Venus szervezetében nem találtak sem alkoholt sem pedig drogokra utaló nyomot. A híresség ügyvédje egyelőre nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, de a sztár mély együttérzését és részvétét fejezte ki a meghalt férfi családja felé – írja a Telegraph.com

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

 • Courtois beperelte Wilmotsot

  Courtois beperelte Wilmotsot

  Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.

 • Megénekelték Görbicz Anitát

  Megénekelték Görbicz Anitát

  Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette.