2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Hozsó: Kozso elviselhetetlen!

Hozsó kiszállt Kozso teaházának vezetéséből az énekessel való nézeteltérések miatt. Szerinte Kozso megbízhatatlan és elviselhetetlen.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, egy ideig a Kozmixból jól ismert Hozsó vezette Kozso teaházát, ahol áramlopás miatt hónapokig nyomozott a rendőrség. Hozsó a Blikknek elárulta, a Szomorú Szamurájnak papíron már semmi köze nem volt a helyhez, mégis mindent vele kellett egyeztetni, és az ebből adódó nézeteltérések miatt a billentyűs jobbnak látta, ha kiszáll a bizniszből.


– Ha megbeszéltünk valamit, két perc múlva már mást akart, állandóan variált, és a véleménye egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, és ez idegőrlő volt – fakadt ki Hozsó, aki az áramlopási ügyben egyáltalán nem érintett.

Kapcsolódó Cikkek

 • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.