EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Hozsó: Kozso elviselhetetlen!

Hozsó kiszállt Kozso teaházának vezetéséből az énekessel való nézeteltérések miatt. Szerinte Kozso megbízhatatlan és elviselhetetlen.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, egy ideig a Kozmixból jól ismert Hozsó vezette Kozso teaházát, ahol áramlopás miatt hónapokig nyomozott a rendőrség. Hozsó a Blikknek elárulta, a Szomorú Szamurájnak papíron már semmi köze nem volt a helyhez, mégis mindent vele kellett egyeztetni, és az ebből adódó nézeteltérések miatt a billentyűs jobbnak látta, ha kiszáll a bizniszből.


– Ha megbeszéltünk valamit, két perc múlva már mást akart, állandóan variált, és a véleménye egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, és ez idegőrlő volt – fakadt ki Hozsó, aki az áramlopási ügyben egyáltalán nem érintett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.