EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Hozsó: Kozso elviselhetetlen!

Hozsó kiszállt Kozso teaházának vezetéséből az énekessel való nézeteltérések miatt. Szerinte Kozso megbízhatatlan és elviselhetetlen.

Ahogy azt a Lokál korábban megírta, egy ideig a Kozmixból jól ismert Hozsó vezette Kozso teaházát, ahol áramlopás miatt hónapokig nyomozott a rendőrség. Hozsó a Blikknek elárulta, a Szomorú Szamurájnak papíron már semmi köze nem volt a helyhez, mégis mindent vele kellett egyeztetni, és az ebből adódó nézeteltérések miatt a billentyűs jobbnak látta, ha kiszáll a bizniszből.


– Ha megbeszéltünk valamit, két perc múlva már mást akart, állandóan variált, és a véleménye egy nap alatt ezerszer megváltozott. Nem lehetett rá számítani, nem volt megbízható. Nem akarom bántani, de azt gondolom, hogy emberileg elviselhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy sosem lehetett tudni, hogy kinek a nevén van a teaház, és ez idegőrlő volt – fakadt ki Hozsó, aki az áramlopási ügyben egyáltalán nem érintett.

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.