EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb X.kerület

Idén is segítik a táboroztatást

Az átadón is gitárt ragadott a politikus

Több mint kétszáz gyermek nyári táborozását támogatja idén is György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja az Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is! elnevezésű decemberi jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásokból.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is száz kőbányai és több mint száz kispesti gyermek nyaralását támogatják a Kőbányai Szociális Védegylet és a Kispesti Társaskör Egyesület pályázatain keresztül. Idén több mint hárommillió forint adományból gyermekenként 15 ezer forintos támogatást nyertek el a családok. A kőbányai gyerekek és szüleik a Kőrösi Kulturális Központban rendezett családias ünnepségen vehették át a gyermekenként 15 ezer forintos támogatásokat dr. György István kormánymegbízottól és Kovács Róberttől, Kőbánya polgármesterétől. A rendezvényen dr. György István és a gyerekek közösen egy dalt is elénekeltek, amit a kormánymegbízott gitáron kísért.


Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.