EUR: 323,46 Ft
CHF: 283,48 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb X.kerület

Idén is segítik a táboroztatást

Az átadón is gitárt ragadott a politikus

Több mint kétszáz gyermek nyári táborozását támogatja idén is György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja az Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is! elnevezésű decemberi jótékonysági koncertjén összegyűlt nagylelkű felajánlásokból.

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is száz kőbányai és több mint száz kispesti gyermek nyaralását támogatják a Kőbányai Szociális Védegylet és a Kispesti Társaskör Egyesület pályázatain keresztül. Idén több mint hárommillió forint adományból gyermekenként 15 ezer forintos támogatást nyertek el a családok. A kőbányai gyerekek és szüleik a Kőrösi Kulturális Központban rendezett családias ünnepségen vehették át a gyermekenként 15 ezer forintos támogatásokat dr. György István kormánymegbízottól és Kovács Róberttől, Kőbánya polgármesterétől. A rendezvényen dr. György István és a gyerekek közösen egy dalt is elénekeltek, amit a kormánymegbízott gitáron kísért.


Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.