2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Tatabánya

Itt volt a nagykoncert főpróbája

Jubileumi koncertet tart idén Charlie. A Bányászvárosok Találkozóján gyakorlatilag az ott elhangzó műsor főpróbáját tartotta meg.

Horváth Charlie koncertjével zárult a Bányászvárosok Találkozója. A háromnapos esemény utolsó estéjén ismét megtelt a Május 1. park, ahol hazánk egyik legismertebb zenésze állt színpadra, természetesen zenekarával együtt. A koncert előtt elárulta, hogy nagyon szereti Tatabányát.


– Nem is tudom megszámolni, hányszor voltam itt. Húszéves koromtól csinálom ezt az őrületet, úgyhogy én voltam itt az Olimpia zenekarral, a Generállal, a Tátrai Banddel és a Charlie Banddel, illetve nemrég itt voltam a Jászai Mari Színház Népházban, ahol Várkonyi Matyi darabjában trombitáltam. Nem is tudom elmondani, hányszor jártam a városban, nagyon szeretem Tatabányát, sok barátom is volt itt – mondta el a zenész.

A koncerten aztán felcsendült jó néhány ismert dal, amelyeket a közönség persze már kívülről tud.


– Azokat a dalokat hoztam el, amelyek az életemről szólnak. Idén 70 éves leszek, lesz is egy születésnapi nagykoncertem a Budapest Arénában, úgyhogy ez a koncert ennek egy kis előzetese. Nehéz volt kiválasztani, hogy mit játszunk, mert minden dalunk nagyon igényes, és ami a legfontosabb, hogy szólnak valamiről. Rólunk szólnak, mindenkiről, ezért is szereti őket a közönség – tette hozzá.

Charlie nem tévedett, a tatabányai közönség is imádta a dalokat, és azt, hogy ezen a szép nyári estén a szabad ég alatt együtt énekelhettek a zenésszel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.