2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Tatabánya

Itt volt a nagykoncert főpróbája

Jubileumi koncertet tart idén Charlie. A Bányászvárosok Találkozóján gyakorlatilag az ott elhangzó műsor főpróbáját tartotta meg.

Horváth Charlie koncertjével zárult a Bányászvárosok Találkozója. A háromnapos esemény utolsó estéjén ismét megtelt a Május 1. park, ahol hazánk egyik legismertebb zenésze állt színpadra, természetesen zenekarával együtt. A koncert előtt elárulta, hogy nagyon szereti Tatabányát.


– Nem is tudom megszámolni, hányszor voltam itt. Húszéves koromtól csinálom ezt az őrületet, úgyhogy én voltam itt az Olimpia zenekarral, a Generállal, a Tátrai Banddel és a Charlie Banddel, illetve nemrég itt voltam a Jászai Mari Színház Népházban, ahol Várkonyi Matyi darabjában trombitáltam. Nem is tudom elmondani, hányszor jártam a városban, nagyon szeretem Tatabányát, sok barátom is volt itt – mondta el a zenész.

A koncerten aztán felcsendült jó néhány ismert dal, amelyeket a közönség persze már kívülről tud.

– Azokat a dalokat hoztam el, amelyek az életemről szólnak. Idén 70 éves leszek, lesz is egy születésnapi nagykoncertem a Budapest Arénában, úgyhogy ez a koncert ennek egy kis előzetese. Nehéz volt kiválasztani, hogy mit játszunk, mert minden dalunk nagyon igényes, és ami a legfontosabb, hogy szólnak valamiről. Rólunk szólnak, mindenkiről, ezért is szereti őket a közönség – tette hozzá.

Charlie nem tévedett, a tatabányai közönség is imádta a dalokat, és azt, hogy ezen a szép nyári estén a szabad ég alatt együtt énekelhettek a zenésszel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.