EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Belföld

Jobbikos szexbotrány: Tinit láttak kijönni Kulcsár szobájából

Látta kijönni egy szál pólóban Kulcsár Gergely szobájából azt a lányt, akivel a jobbikos képviselőt hírbe hozták és aki az eset idején még fiatalkorú volt – állította a Ripostnak Rubi Gergely, a Jobbik egykori parlamenti képviselője, akit Kulcsár lap ellen indított perében hallgattak meg.

Számos sajtóterméket és Dömötör Csaba államtitkárt is beperelte Kulcsár Gergely, a Jobbik debreceni országgyűlési képviselője. Mint ismert: korábban több helyütt is szárnyra kapott az a pletyka, miszerint a négygyermekes képviselő egy mindössze 16 esztendős fiatal lánnyal tartott fenn kapcsolatot, amit Kulcsár tagad. Ugyanakkor a pereken megjelenő tanúk sorra erősítik meg az információt.


A Ripost ellen indított sajtóper csütörtöki tárgyalásán megjelent Rubi Gergely, a Jobbik volt képviselője, aki korábban együtt dolgozott Kulcsárral. A politikától visszavonult Rubi elmondta: 2010-ben Kulcsár Gergellyel együtt béreltek egy háromszobás budapesti lakást a Parlament közelében, amelynek költségeit az Országgyűlés fizette. Mindketten családos emberek voltak a Hajdúságból, hetente három-négy napot töltöttek a fővárosban, persze többnyire a feleségük nélkül.

Rubi, aki a Tények kérdésére azt állította: a kifogásolt Ripost-cikk igazat írt a viszonyról, azt is bevallotta, hogy a lakás hamar “kvázi buliközponttá” alakult. Amikor arról kérdezték: megfordult-e a szóban forgó fiatal nő a lakásban, Rubi elmesélte, hogy látta a Jobbik ifjúsági tagozatához tartozó fiatalkorú lányt egy reggel kijönni Kulcsár hálószobájából.


MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

– Először egy este ott ült az albérletben Kulcsárral és egy laptop képernyőjén néztek valamilyen videót – mesélte Rubi, aki ezt követően elhagyta a lakást, de később visszatért és az említett lányt is még ott találta. – Másnap reggel a konyhában kávézgattam, amikor a fiatal lány egy pólóban kijött Kulcsár Gergely hálószobájából – tette hozzá. A Ripost arra is rákérdezett, vajon hány ágy volt az említett szobában.

– Amikor egy ízben az albérletünkben aludt Kulcsár családja, az én szobámat kérték kölcsön, mivel Gergely szobájában csak egy ágy volt – szögezte le Rubi.

További cikkek:

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Gigajátszótér épül a Ligetben

  Gigajátszótér épül a Ligetben

  Megkezdődik Magyarország legnagyobb és legkorszerűbb játszóterének kivitelezése a Liget Budapest projekt keretében; az úgynevezett Nagyjátszótér több mint 13 ezer négyzetméteren kap helyet a park dél-keleti részén.

 • Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  Hatalmas siker volt a TeSzedd!

  A március 18-24. között tartott idei TeSzedd! önkéntes szemétszedési akció sikere azt mutatja, hogy összefogott az ország egy tisztább környezetért – jelentette ki Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára.

 • Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Védett tanú azonosíthatta F. Haszant

  Nyugati titkosszolgálatok információi mellett egy külföldi védett tanú vallomása alapján gyanítják a hatóságok, hogy a múlthéten Budapesten elfogott F.

 • Science Park épül Józsefvárosban

  Science Park épül Józsefvárosban

  Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi, ugyanis egy Egészségipari-Biotechnológiai Science Park létrehozásáról kötött megállapodást Budapest három nagy egyeteme a VIII.