EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Eger

Kakasfesztivál Makláron

Július 1-jén, szombaton XII. Nemzetközi Kakasfesztivál Makláron! A település egész napos programokat kínál: kiváló kakasételek, gyerekeknek ugrálóvár, lézerharc, arcfestés, kézműves foglalkozás.

A közönség láthatja Csocsesz és barátai műsorát, a Pala 55 streetfightershow motorosbemutatót, helyi tehetségek fellépését és a világbajnok Maklári ugrókötélcsapat látványos bemutatóját. Lesz humoróra Rokker Zsoltival, este 9 órától Balázs Fecó-koncert! A napot tűzijáték zárja, majd utcabál DJ Dekával és Orosz Enikővel hajnali 2-ig.

Kakaspörkölt idén is biztosan kerül az asztalra

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.