2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Eger

Kakasfesztivál Makláron

Július 1-jén, szombaton XII. Nemzetközi Kakasfesztivál Makláron! A település egész napos programokat kínál: kiváló kakasételek, gyerekeknek ugrálóvár, lézerharc, arcfestés, kézműves foglalkozás.

A közönség láthatja Csocsesz és barátai műsorát, a Pala 55 streetfightershow motorosbemutatót, helyi tehetségek fellépését és a világbajnok Maklári ugrókötélcsapat látványos bemutatóját. Lesz humoróra Rokker Zsoltival, este 9 órától Balázs Fecó-koncert! A napot tűzijáték zárja, majd utcabál DJ Dekával és Orosz Enikővel hajnali 2-ig.

Kakaspörkölt idén is biztosan kerül az asztalra

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.