EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Kiadják Prince édesapjának dalát 101. születésnapja alkalmából

Prince 2001-ben elhunyt édesapjának, John L. Nelsonnak egy új dala jelenik meg csütörtökön az Egyesült Államokban, a dzsezz-zongorista 1001. születésnapja alkalmából.

Sharon Nelson, Prince féltestvére elmondta, hogy a Heart of Mine című dal szerepelni fog a Don’t Play With Love, The John L. Nelson Project albumon, amely október 27-én fog megjelenni.


“Elérhetővé tesszük zenéjét a világ számára, hogy mindenki hallhassa. Bármit írtak is édesapánkról, ő egy szerető, gondoskodó, keményen dolgozó apa volt, egy termékeny dzsesszzenész, akit inkább úgy ismertek, mint a zenészgéniusz testvérem, Prince édesapját” – írta közleményében Sharon Nelson.

John Nelson, aki Prince Rogers művésznéven lépett fel, majd megalakította a Prince Rogers Triót, 85 évesen 2001-ben halt meg. Közösen szerezte fiával a Purple Rain albumon lévő Computer Blue című számot.


Az új albumot Sharon Nelson állította össze januárban a Paisley Park-i stúdióban apja zenei hagyatékából. “Édesapánk számos dalt írt és szerzett, amelyekről egészen eddig nem készült felvétel. Ő volt Prince zenei ihletője, és ez a projekt nagyon különleges, mivel a Paisley Parkban vettük fel” – írta.

Az albumot Sharon Nelson cége, a Maken It Music adja ki. Egy amerikai bíró a közelmúltban úgy döntött, hogy Prince hat testvére, féltestvére a jogos örököse a múlt év áprilisában fájdalomcsillapító-túladagolásban elhunyt világhírű zenésznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.