EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Dunaújváros

Kulturális programok egész nyáron a ligetben

A kőszínházi évad végének közeledtével is kiszolgálja az igényes, kulturált szórakozásra vágyó közönséget a Bartók Kamaraszínház: hagyományosan megszervezik a Petőfi Művészeti Liget elnevezésű, egész nyáron át tartó programsorozatot, amely több korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget. 

Június 25-én, az Alma Zenekar koncertjével nyílik meg a Petőfi Művészeti Liget rendezvénysorozata, hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap zenei fellépők, színházi előadások és gyermekeknek szóló programok várják a kilátogatókat. A szervezők az idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az előadók közül minél többen dunaújvárosi származású, Dunaújvároshoz kötődő művészek legyenek.

A tavalyi évben is rengeteg érdeklődő látogatott ki a rendezvényekre (fotó: Őri György)

Ennek jegyében a Quimbyből ismert Varga Livius ezúttal A kutya vacsorája nevű zenekarral érkezik a ligetbe. A helyi Quintia zenekar mellett pedig többek között a Bohemian Betyars is szerepel  a Petőfi Művészeti Liget fellépőinek sorában. A programok egészen augusztus 27-ig tartanak, amikor ligetzáró-évadnyitó rendezvényt szerveznek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.