EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,75 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Külföld

Legyilkolta családját a valóságshow-sztár

A 25 éves Jacob Stockdale miután otthonukban végzett testvérével és édesanyjával is, saját magát is megpróbálta megölni.

A korábban a Feleségcsere című amerikai valóságshow-ban szereplő férfi egyelőre ismeretlen okokból támadt rá a családtagjaira ohioi házukban. Az eddigi információk alapján, Jacob fejbe lőtte 21 éves öccsét, majd pár méterrel öccse holttestétől,  saját fejéhez szegezte a fegyvert és meghúzta a ravaszt. A férfi csodával határos módon túlélte a lövést, ellenben öccsével és 54 éves édesanyjával, akit kétszer is fejbe lőtt. Kathrynt, a gyilkos anyjának holtestét az emeleti fürdőszobában találta meg a rendőség, akikkel Jacob még kommunikálni próbált, de a beszámíthatatlannak tűnő gyilkos mondanivalóját már nem értették a helyszínelők. Ezután a kritikus állapotban levő férfit helikopterrel kórházba szállították.


Közben a lövöldözésről mit sem sejtő Jacob apja, épp hazafelé tartott, amikor a rendőrök egy mérfölddel a házuk előtt megállították, hogy közöljék vele a szörnyű hírt – írja a TMZ.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Tök jó

    A nap képe: Tök jó

    Egy 415 és egy 505 kilogrammos, hatalmas takarmánytököt vizsgál kikerekedett szemekkel egy fiatal fiú a moldovai főváros, Chisinau alapításának 582.

  • IPad helyett egy agyagdarabot vett

    IPad helyett egy agyagdarabot vett

    Nem kötött túl jó üzletet egy Kanadában élő férfi, aki 216 ezer forintnak megfelelő összeget költött egy iPad-re, ám csúnyán átverték.