EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra Érd

Megkezdődött az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés

A hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére nyújt Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata ingyenes szünidei gyermekétkeztetést. Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet jegyző tájékoztatása alapján ez az étkezés a szülő, illetve a törvényes képviselő kérelmére a nyári szünet munkanapjain vehető igénybe.

gyerek, eszik, menza

A szünidei gyermekétkeztetés már június 19-étől megkezdődött, és a teljes nyári szünet időtartama alatt, augusztus 18-áig, naponta 11.30 és 12.30 óra között vehető igénybe azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg ebédet.


Az étkeztetés két helyszínen, az Érdi Bolyai János Általános Iskola étkezőjében (Erzsébet u. 24–32.), illetve az  Érdi Szivárvány Óvoda étkezőjében (Hegesztő u. 2–8.) történik.

A szünidei gyermekétkeztetés iránti kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.) hétfői napokon 13 és 18.30 óra között, szerdánként pedig 8 és 12, illetve 13 és 16.30 óra között van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.