EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra Érd

Megkezdődött az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés

A hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére nyújt Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata ingyenes szünidei gyermekétkeztetést. Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet jegyző tájékoztatása alapján ez az étkezés a szülő, illetve a törvényes képviselő kérelmére a nyári szünet munkanapjain vehető igénybe.

gyerek, eszik, menza

A szünidei gyermekétkeztetés már június 19-étől megkezdődött, és a teljes nyári szünet időtartama alatt, augusztus 18-áig, naponta 11.30 és 12.30 óra között vehető igénybe azon gyermekek számára, akiknek szülei igényelték a déli meleg ebédet.


Az étkeztetés két helyszínen, az Érdi Bolyai János Általános Iskola étkezőjében (Erzsébet u. 24–32.), illetve az  Érdi Szivárvány Óvoda étkezőjében (Hegesztő u. 2–8.) történik.

A szünidei gyermekétkeztetés iránti kérelmek benyújtására a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (Érd, Budai út 8.) hétfői napokon 13 és 18.30 óra között, szerdánként pedig 8 és 12, illetve 13 és 16.30 óra között van lehetőség.

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.