2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Megszületett a Statham-baba

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham kisbabája június 24-én látta meg a napvilágot és a Jack Oscar Statham nevet kapta.

Fotó: Instagram

Az év elején, a szupermodell gömbölyödő pocakja láttán kezdtek el pletykálni arról, hogy Rosie babát vár A szállító sztárjától, amit végül maga a modell erősített meg egy a közösségi oldalán megosztott fürdőruhás képpel, ahol jól látszott, hogy bár a hasa egyre nagyobb, manökenhez méltóan egy grammot sem hízott máshová.

Nem csoda, hogy még az utolsó pillanatokban is szívesen fotózkodott a vörös szőnyegen, párja oldalán. A baba születése után is rögtön posztolt egy fotót az Instagramján: a kis Jack csíkos rugdalózóban a kezét fogja, így kürtölte szét az örömhírt: megérkezett a várva várt Statham-csemete.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.