EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

Mérgezte, majd ellátta kollégáit a pécsi fekete angyal

Megdöbbentő részleteket árult el annak a pécsi nővérnek az egyik kolléganője, aki ellen azért indult eljárás, mert folyamatosan mérgezte munkatársait. A kórházi dolgozó lapunknak azt is elárulta: a pécsi fekete angyalként emlegetett nő lelkesen látta el az általa mérgezett munkatársait.

Szándékosan mérgezte kollégáit a Pécsi Tudományegyetem Rét utcai klinikáján egy nővér, majd maga is részt vett az ellátásukban – tudta meg a Lokál. A pécsi fekete angyal már évek óta dolgozott a neurorehabilitációs osztályon, ahol az elmúlt hetekben rejtélyes kór miatt sorra lettek rosszul a szolgálatban lévő ápolók, nővérek és orvosok. Valamennyien szédülésre, hányásra, émelygésre, általános gyengeségre panaszkodtak, emiatt orvosi ellátásra szorultak. A dolgozók eleinte a büfében vásárolt ételre, majd az ivóvízre gyanakodtak. Később az épület szellőzőberendezését is átvizsgálták, hátha az okozta a bajt. Végül kizárásos alapon leszűkítették a kört, így derült ki, hogy mindenki, aki rosszul lett, az osztályon készített mérgezett kávét és teát itta.


– Ezután a kórház vezetői ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. A legrosszabb az volt, hogy az osztály dolgozói bizalmatlanná váltak egymással szemben. Mindenki gyanakodott mindenkire, találgatták, vajon melyikük lehet a fekete angyal. Végül kiderült, a panaszok csak abban a váltásban jelentkeztek, amelyikben 30 éves kolléganőnk dolgozott. Ő sosem lett rosszul, viszont valamennyi súlyosabb mérgezés után lelkesen részt vett a megbetegedett munkatársak ellátásában. Talán így akart több figyelmet, elismerést szerezni – mesélte a Lokálnak egy neve elhallgatását kérő ápolónő.

A pécsi nyomozók az osztály minden dolgozóját kihallgatták, és ők is meglepődtek, hogy a vétkes nővér az első kihallgatása során rögtön sírva fakadt, majd részletes beismerő vallomást tett. Azonnal őrizetbe vették, rabosították. Lapunk úgy tudja, a pécsi fekete angyal rendezett körülmények között él a szüleivel. Egyelőre lakhelyelhagyási tilalom mellett szabadlábon védekezhet. Ha bűnösnek találják, akár öt évet is kaphat.


– Védencem megbánta tettét, ellene aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés miatt nyomoz a rendőrség – nyilatkozta a Lokálnak dr. Egerszegi Zoltán, a fekete angyal kirendelt ügyvédje.

Kapcsolódó Cikkek

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.

 • Csalók verik át az idős embereket

  Csalók verik át az idős embereket

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a fővárosi polgárőrökkel együttműködve bűnmegelőzési programot indított az idősek védelmében. Az utóbbi időben több olyan eset látott napvilágot, amikor este, vagy éjszaka azzal hívtak fel bűnözők idős embereket, hogy bajba került, vagy balesetet szenvedett az unokájuk és azonnal pénzre van szüksége.

 • Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Megbocsátottak a holokausztgyalázó Kulcsárnak

  Gyomorforgató és botrányos, ami a Jobbikban folyik. A Ripost értesülései szerint ugyanis
  visszakerül a párt vezetésébe az a Kulcsár Gergely, aki korábban meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok Duna-parti emlékművét.