EUR: 325,37 Ft
CHF: 279,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb IV.kerület

Nagy célokért küzdene Simon Krisztián!

Simon Krisztián  2003-tól 2015-ig volt az Újpest futballistája, ez idő alatt végigjárta a szamárlétrát. Két évvel ezelőtt aztán az 1860 Münchenbe igazolt, ám a játékos ősszel ismét lila-fehérben futballozik majd.

Simon Krisztián két év elteltével tért vissza Újpestre (fotó.ujpestfc.hu)

Simon Krisztián elmondta, már ifistaként is nagy dolognak érezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb klubjához tartozhat.
– Az itt töltött évek bebizonyították, hogy az Újpest tényleg egy hatalmas család. Rengeteg jól sikerült ifis meccs él az emlékezetemben, de természetesen kedves emlék számomra a bemutatkozásom is a nagy csapatban, valamint az összes derbi, amelyeken pályára léphettem – mondta Krisztián, aki hozzátette, 2015-ben úgy érezte, készen áll arra, hogy kipróbálja magát külföldön, ezért fogadta el a müncheni ajánlatot.
– Természetesen Németországban is figyelemmel kísértem az Újpest szereplését, hiszen nem tudtam és nem is akartam elfelejteni, honnan indultam. Most viszont – folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal és az edzővel az elképzelésekről – nagy célokkal érkeztem vissza. Úgy gondolom, jó szezonunk lehet, nagy eredményekért szeretnék küzdeni. Remélem, hogy az új igazolások – köztük én is – egy kicsit új és más szellemiséget tudnak hozni az öltözőbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.