2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb IV.kerület

Nagy célokért küzdene Simon Krisztián!

Simon Krisztián  2003-tól 2015-ig volt az Újpest futballistája, ez idő alatt végigjárta a szamárlétrát. Két évvel ezelőtt aztán az 1860 Münchenbe igazolt, ám a játékos ősszel ismét lila-fehérben futballozik majd.

Simon Krisztián két év elteltével tért vissza Újpestre (fotó.ujpestfc.hu)

Simon Krisztián elmondta, már ifistaként is nagy dolognak érezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb klubjához tartozhat.
– Az itt töltött évek bebizonyították, hogy az Újpest tényleg egy hatalmas család. Rengeteg jól sikerült ifis meccs él az emlékezetemben, de természetesen kedves emlék számomra a bemutatkozásom is a nagy csapatban, valamint az összes derbi, amelyeken pályára léphettem – mondta Krisztián, aki hozzátette, 2015-ben úgy érezte, készen áll arra, hogy kipróbálja magát külföldön, ezért fogadta el a müncheni ajánlatot.
– Természetesen Németországban is figyelemmel kísértem az Újpest szereplését, hiszen nem tudtam és nem is akartam elfelejteni, honnan indultam. Most viszont – folyamatosan egyeztetve a tulajdonossal és az edzővel az elképzelésekről – nagy célokkal érkeztem vissza. Úgy gondolom, jó szezonunk lehet, nagy eredményekért szeretnék küzdeni. Remélem, hogy az új igazolások – köztük én is – egy kicsit új és más szellemiséget tudnak hozni az öltözőbe.


Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.