2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Tatabánya

Negyedmillió forint ütötte a markát

Több ezer hallgató közül a tatabányai Varga Dénes nyerte a Forrás Rádió nagyszabású játékát, melynek döntőjét a Tatabányai Sörfesztiválon rendezték.

Az ország leghallgatottabb helyi rádiójának „TE NYERED” játékában a fődíj egy negyedmillió forint értékű lakberendezési utalvány volt, amelyért két körben küzdhettek a hallgatók. Öt napon át kellett figyelniük a hallgatóknak, és SMS-ben jelentkezniük a játékra. Innen tízen jutottak be a fináléba, ahol kitartásukat és ügyességüket is tesztelték.


Egyik kezükkel egy falhoz támaszkodva, azt nem megmozdítva kellett vicces, ámde kreatív kihívásokat teljesíteniük a játékosoknak: egykezes luficsomózás és szalagon átbújás is szerepelt a feladatok között. A döntősöket, akik közül minden feladat után kiesett egy-egy induló, szép számú közönség biztatta – a hangulat az utolsó feladatnál hágott a tetőfokára, amikor már csak ketten, Beatrix és Dénes küzdöttek az értékes nyereményért. Végül ebből a párharcból az erősebbik nem képviselője került ki győztesen, így ő vihette haza a negyedmillió forint értékű lakberendezési utalványt.

– Szuper játék volt, és nem csupán azért mondom ezt, mert én nyertem – mondta el vidáman Varga Dénes. – Nem voltak egyszerűek a feladatok, az egyiknél épphogy csak továbbjutottam. Jó hangulatú volt a döntő és kiváló társakkal játszhattam együtt.


A „TE NYERED” játékot végig hatalmas érdeklődés övezte a hallgatók részéről.

– Több ezren jelentkeztek néhány nap alatt SMS-ben – mondta el a rádió műsorvezetője, Gazdag Kriszta. – Közülük a szerencsések bekerültek a döntőbe, ami kiváló hangulatban telt. Még a közben kieső játékosok is mosolygósan távoztak, ráadásul senki sem mehetett haza tőlünk üres kézzel.

A Forrás Rádió munkatársai a nyeremény átadásakor, Tóth Gabi koncertje előtt hangsúlyozták: jövőre is nagyszabású játékkal készülnek majd a Tatabányai Sörfesztiválra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.