EUR: 310,77 Ft
CHF: 259,54 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Tatabánya

Negyedmillió forint ütötte a markát

Több ezer hallgató közül a tatabányai Varga Dénes nyerte a Forrás Rádió nagyszabású játékát, melynek döntőjét a Tatabányai Sörfesztiválon rendezték.

Az ország leghallgatottabb helyi rádiójának „TE NYERED” játékában a fődíj egy negyedmillió forint értékű lakberendezési utalvány volt, amelyért két körben küzdhettek a hallgatók. Öt napon át kellett figyelniük a hallgatóknak, és SMS-ben jelentkezniük a játékra. Innen tízen jutottak be a fináléba, ahol kitartásukat és ügyességüket is tesztelték.


Egyik kezükkel egy falhoz támaszkodva, azt nem megmozdítva kellett vicces, ámde kreatív kihívásokat teljesíteniük a játékosoknak: egykezes luficsomózás és szalagon átbújás is szerepelt a feladatok között. A döntősöket, akik közül minden feladat után kiesett egy-egy induló, szép számú közönség biztatta – a hangulat az utolsó feladatnál hágott a tetőfokára, amikor már csak ketten, Beatrix és Dénes küzdöttek az értékes nyereményért. Végül ebből a párharcból az erősebbik nem képviselője került ki győztesen, így ő vihette haza a negyedmillió forint értékű lakberendezési utalványt.

– Szuper játék volt, és nem csupán azért mondom ezt, mert én nyertem – mondta el vidáman Varga Dénes. – Nem voltak egyszerűek a feladatok, az egyiknél épphogy csak továbbjutottam. Jó hangulatú volt a döntő és kiváló társakkal játszhattam együtt.


A „TE NYERED” játékot végig hatalmas érdeklődés övezte a hallgatók részéről.

– Több ezren jelentkeztek néhány nap alatt SMS-ben – mondta el a rádió műsorvezetője, Gazdag Kriszta. – Közülük a szerencsések bekerültek a döntőbe, ami kiváló hangulatban telt. Még a közben kieső játékosok is mosolygósan távoztak, ráadásul senki sem mehetett haza tőlünk üres kézzel.

A Forrás Rádió munkatársai a nyeremény átadásakor, Tóth Gabi koncertje előtt hangsúlyozták: jövőre is nagyszabású játékkal készülnek majd a Tatabányai Sörfesztiválra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.