2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Tatabánya

Negyedmillió forint ütötte a markát

Több ezer hallgató közül a tatabányai Varga Dénes nyerte a Forrás Rádió nagyszabású játékát, melynek döntőjét a Tatabányai Sörfesztiválon rendezték.

Az ország leghallgatottabb helyi rádiójának „TE NYERED” játékában a fődíj egy negyedmillió forint értékű lakberendezési utalvány volt, amelyért két körben küzdhettek a hallgatók. Öt napon át kellett figyelniük a hallgatóknak, és SMS-ben jelentkezniük a játékra. Innen tízen jutottak be a fináléba, ahol kitartásukat és ügyességüket is tesztelték.


Egyik kezükkel egy falhoz támaszkodva, azt nem megmozdítva kellett vicces, ámde kreatív kihívásokat teljesíteniük a játékosoknak: egykezes luficsomózás és szalagon átbújás is szerepelt a feladatok között. A döntősöket, akik közül minden feladat után kiesett egy-egy induló, szép számú közönség biztatta – a hangulat az utolsó feladatnál hágott a tetőfokára, amikor már csak ketten, Beatrix és Dénes küzdöttek az értékes nyereményért. Végül ebből a párharcból az erősebbik nem képviselője került ki győztesen, így ő vihette haza a negyedmillió forint értékű lakberendezési utalványt.

– Szuper játék volt, és nem csupán azért mondom ezt, mert én nyertem – mondta el vidáman Varga Dénes. – Nem voltak egyszerűek a feladatok, az egyiknél épphogy csak továbbjutottam. Jó hangulatú volt a döntő és kiváló társakkal játszhattam együtt.


A „TE NYERED” játékot végig hatalmas érdeklődés övezte a hallgatók részéről.

– Több ezren jelentkeztek néhány nap alatt SMS-ben – mondta el a rádió műsorvezetője, Gazdag Kriszta. – Közülük a szerencsések bekerültek a döntőbe, ami kiváló hangulatban telt. Még a közben kieső játékosok is mosolygósan távoztak, ráadásul senki sem mehetett haza tőlünk üres kézzel.

A Forrás Rádió munkatársai a nyeremény átadásakor, Tóth Gabi koncertje előtt hangsúlyozták: jövőre is nagyszabású játékkal készülnek majd a Tatabányai Sörfesztiválra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.