EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Nehéz nem bűnöznie a Viszkisnek

2012 januárjában szabadlábra került Ambrus Attila, a „Viszkis” néven elhíresült rabló, akit 46 rendbeli rablás, köztük számos pénzintézet elleni fegyveres támadás miatt ítéltek el. A 49 éves férfi a napokban a FEM3 Café vendége volt, ahol elmondta, bizony nem volt egyszerű megállnia, hogy azóta ne kövessen el bűnt.

– Nagyon sokat kellett tennem azért, hogy beálljak a rendszerbe, hiszen alapvetően bennem van a kettős személyiség attitűdje. A bűn az ember után nyúl mindig. Nehéz volt ezt az öt évet kibírni úgy, hogy ne csináljak semmi ostobaságot – fogalmazott az egykori rabló.

Ambrus Attila a Viszkis rabló / Fotó: Sáfár Tibor

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.