EUR: 318,13 Ft
CHF: 280,07 Ft
2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Egyéb Szekszárd

Nem kell, hogy veszélyes legyen a nyár!

A Tolna megyei rendőrök a tanítási év utolsó hetében több általános iskolában is előadást tartottak a nyár veszélyeiről. A felső tagozatos diákok hasznos tanácsokat kaptak a rendőröktől a biztonságos közlekedésre vonatkozóan, illetve szó esett a nyári táborokban és a fürdőhelyeken való tartózkodás szabályairól és a vízi balesetek megelőzéséről is.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési és közlekedésrendészeti előadója a bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény alsó tagozatos diákjai részére a nyári szünet idején a kockázatot jelentő veszélyhelyzetekről, a kerékpáros és gyalogos közlekedés szabályairól tartott előadást.


Az előadók a közlekedési táblákról, a kötelező kerékpár-tartozékokról és láthatósági felszerelésekről, valamint a biztonságos strandolás szabályairól is beszéltek 240 diáknak. Az előadás célja az volt, hogy kifejezetten a nyár veszélyeire hívják fel a gyermekek figyelmét. A gyerekek érdeklődők voltak, sok kérdést tettek fel az előadóknak e témákban.

A nyár pihenés, kaland és kikapcsolódás, de tele van veszélyekkel – erről beszéltek a szekszárdi rendőrök a diákoknak
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek