EUR: 319,17 Ft
CHF: 274,50 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Nem találja a párját Csepregi Éva

Már türelmetlenül várja a Neoton örökifjú nagyasszonya, Csepregi Éva, hogy ismét rátaláljon a szerelem. Másfél éve szakított párjával tizenöt év után és azóta egyedül él. A Lokálnak elárulta, bár jól megvan, igazán kerek csak akkor lesz minden, ha újra társra lel.

Míg fél éve csak az élet pozitív oldalát látta, mára azért kissé szomorkásabb a Neoton énekesnője, Csepregi Éva, aki jó ideje egyedülálló. Másfél éve szakított párjával, Attilával, akivel bár tizenöt hosszú évig alkottak egy párt, úgy érzi, jóval előbb véget kellett volna vetnie a kapcsolatnak.


– Van, amikor megfárad egy kapcsolat, és nem megy tovább. Erről a válásról már sokszor szó esett. Nehéz megérteni, beleilleszkedni az én életformámba, és sok mindenben nem értettünk egyet. Persze mindig kettőn áll a vásár. Jobb, hogy vége lett, de talán már előbb, évekkel ezelőtt szakítani kellett volna. Mindenesetre örülök, hogy már túl vagyok rajta  – nyílt meg a Lokálnak az énekesnő, aki úgy érzi, mára sikerült lezárnia a múltat, és ideje lenne, ha kopogtatna az új szerelem.

– Több mint egy éve már, hogy egyedül élek, pedig nyitott vagyok egy új kapcsolatra, de semmi olyan értékelhető nem történt az elmúlt időszakban, amiről egyáltalán érdemes lenne beszélni. Pedig már nagyon hiányzik mellőlem a társ, hiszen az ember társas lény, és az egy nagyon jó dolog, ha valakinek megvan a párja. Másképpen zajlik az élet együtt – komorodott el egy pillanatra Éva, akinek ha külsőleg nincs is, de belsőleg annál inkább akad elképzelése a hozzáillő férfiról.

– Nincsen ideálom, inkább az a lényeg, hogy szót tudjak érteni a másikkal. Viszont civil férfi biztos nem jöhetne szóba nálam. Szerintem nehéz dolog egy nem szakmabelivel működtetni egy kapcsolatot, kell az ilyesfajta egyezés számomra – szögezte le az előadó, aki 63 évesen sem vett vissza a tempóból.


– Rengeteget jövünk-megyünk a zenekarral, a hétvégék is teljesen teli vannak, a nyár meg aztán különösképpen. A mai napig hajtom magam, nem nagyon tudok lenyugodni, de én ezt a pályát választottam, ez a hivatásom – mondta a mai is bomba formában lévő Csepregi Éva, aki a Neotonnal már a jövő évi Aréna-koncertet szervezi.

Kapcsolódó Cikkek