EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Extra

Nem viselik el a férfiak Papadimitriu Athinát

Pár napja nagymama lett a görög származású magyar színésznő, Papadimitriu Athina, akinek Trokán Péterrel közös nagyobbik lányuk, Anna életet adott első gyermekének, Karcsinak. A 62 éves művésznő végtelenül boldog és a nagymamaság mellett már egyáltalán nem érdekli, hogy újra párra találjon.

– Tíz éve vagyok egyedül, ezen idő alatt futó kapcsolatom sem volt. Igazi mediterrán tí­pusú nő vagyok, tele érzelemmel. Szeretik a férfiak ezt a típust, de nem egy párkapcsolatban, ott kép­telenek elviselni az erős nőt, az ugyanis gyengíti a férfit. Azért vagyok egyedül, mert nem találom azt, aki engem elvisel. De nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás? – vallotta a Borsnak a színésznő, aki jól érzi magát egyedül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushkában szexizett Emily

    Nanushkában szexizett Emily

    Felsliccelt piros ruhában szexizett a világ egyik legkeresettebb modellje, Emily Ratajkowski. A barna szépség nem is akárki kreációjában pózolt, a magyar divattervező, Sándor Szandra, vagyis Nanushka költeményét viselte.

  • Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla. A rusnyázós riportjából karriert épített híresség addig nem bújik össze Zsoltival, amíg az meg nem szabadul egyre nagyobb hasától.