2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Nem viselik el a férfiak Papadimitriu Athinát

Pár napja nagymama lett a görög származású magyar színésznő, Papadimitriu Athina, akinek Trokán Péterrel közös nagyobbik lányuk, Anna életet adott első gyermekének, Karcsinak. A 62 éves művésznő végtelenül boldog és a nagymamaság mellett már egyáltalán nem érdekli, hogy újra párra találjon.

– Tíz éve vagyok egyedül, ezen idő alatt futó kapcsolatom sem volt. Igazi mediterrán tí­pusú nő vagyok, tele érzelemmel. Szeretik a férfiak ezt a típust, de nem egy párkapcsolatban, ott kép­telenek elviselni az erős nőt, az ugyanis gyengíti a férfit. Azért vagyok egyedül, mert nem találom azt, aki engem elvisel. De nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás? – vallotta a Borsnak a színésznő, aki jól érzi magát egyedül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.