EUR: 325,41 Ft
CHF: 279,82 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Nem viselik el a férfiak Papadimitriu Athinát

Pár napja nagymama lett a görög származású magyar színésznő, Papadimitriu Athina, akinek Trokán Péterrel közös nagyobbik lányuk, Anna életet adott első gyermekének, Karcsinak. A 62 éves művésznő végtelenül boldog és a nagymamaság mellett már egyáltalán nem érdekli, hogy újra párra találjon.

– Tíz éve vagyok egyedül, ezen idő alatt futó kapcsolatom sem volt. Igazi mediterrán tí­pusú nő vagyok, tele érzelemmel. Szeretik a férfiak ezt a típust, de nem egy párkapcsolatban, ott kép­telenek elviselni az erős nőt, az ugyanis gyengíti a férfit. Azért vagyok egyedül, mert nem találom azt, aki engem elvisel. De nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás? – vallotta a Borsnak a színésznő, aki jól érzi magát egyedül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.