2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXI.kerület

Nyári Kompánia a Dominóban

Bolyhos Andrea (Fotó: Máté Krisztián)

A tanév végével nem zár be a Kompánia által az önkormányzattal együtt működtetett Domino Tanoda, a szünidőben is egész nyáron várják a diákokat ingyenes pótvizsga-felkészítőre, közös játékra és kikapcsolódásra.

– Hétköznaponként 10–12-ig pótvizsga-felkészülésben segítünk, de ha valaki csak gyakorolni, ismételni szeretne, akkor is lehet jönni! Jelentkezni személyesen kell a Kompánia Tanodában, a Kossuth Lajos utca 22.-ben. Várjuk az érdeklődő fiatalokat! – mondta el a Lokál Extrának Bolyhos Andrea a Kompánia Alapítványtól.


A Dominóban a délelőtti tanulás után déltől 16 óráig a szórakozásé a főszerep. Ingyenes szabadidős programokkal, például hiphopedzéssel, Xboxszal, Kinecttel, társasjátékokkal várják a fiatalokat, de főzőklubon és kiránduláson is részt lehet venni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.