EUR: 323,28 Ft
CHF: 283,35 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Ők Hollywood legszexibb sztártesói – Fotók!

A filmvilág már évtizedek óta előszeretettel foglalkoztat jóképű sztártestvéreket az álomgyárban. Amíg a nyolcvanas-kilencvenes években a Baldwin fiúk plakátjaival voltak tele a tinilányok szobái, addig a kétezres évekre igencsak szerteágazó lett a hölgyek ízlése, hiszen a negyvenes sármőrtől a polgárpukkasztó hippiig igen széles palettán mozog az ízlésük.

Ben és Casey Affleck


Ritka alkalom, amikor az előnyös külső tehetséggel párosul, hiszen mindketten Oscar-díjas, multimilliomos sztárszínészek.

/Fotó: Instagram

/Fotó: Profimedia, Everett

Luke, Liam és Chris Hemsworth

A kenguruk után Ausztrália legkelendőbb exportcikkének számító szexi testvértrió tagjai a vásznon előszeretettel mutogatják kidolgozott felsőtestüket.

Liam Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

/Fotó: Profimedia, Splash

Luke Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

James és Dave Franco

James a polgárpukkasztó művész, Dave a szende jó fiú. Ami közös bennük: mindkettőjükért megbolondulnak a nők.

/Fotó:  Profimedia, Xposurephotos

Dave Franco  Credit line: Profimedia, INF

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.