2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Ők Hollywood legszexibb sztártesói – Fotók!

A filmvilág már évtizedek óta előszeretettel foglalkoztat jóképű sztártestvéreket az álomgyárban. Amíg a nyolcvanas-kilencvenes években a Baldwin fiúk plakátjaival voltak tele a tinilányok szobái, addig a kétezres évekre igencsak szerteágazó lett a hölgyek ízlése, hiszen a negyvenes sármőrtől a polgárpukkasztó hippiig igen széles palettán mozog az ízlésük.

Ben és Casey Affleck


Ritka alkalom, amikor az előnyös külső tehetséggel párosul, hiszen mindketten Oscar-díjas, multimilliomos sztárszínészek.

/Fotó: Instagram

/Fotó: Profimedia, Everett

Luke, Liam és Chris Hemsworth

A kenguruk után Ausztrália legkelendőbb exportcikkének számító szexi testvértrió tagjai a vásznon előszeretettel mutogatják kidolgozott felsőtestüket.

Liam Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

/Fotó: Profimedia, Splash

Luke Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

James és Dave Franco

James a polgárpukkasztó művész, Dave a szende jó fiú. Ami közös bennük: mindkettőjükért megbolondulnak a nők.

/Fotó:  Profimedia, Xposurephotos

Dave Franco  Credit line: Profimedia, INF

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.