2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Optimistán küzd a rákkal Benkő László

Az Omega billentyűse, Benkő László máján egy hónapja foltot vettek észre az orvosok, így mintát vettek a létfontosságú szervből. A zenész hetekig várt az eredményre, amelyet a napokban meg is kapott, és az orvosok sajnos rossz hírt közöltek vele: a májbiopsziája pozitív lett, azaz a Kossuth-díjas zeneszerző rákkal küzd. Benkő először családjának, majd zenészkollégáinak mondta el a szomorú hírt.

– Sajnos pozitív lett az eredmény, és nem negatív, de ne essünk kétségbe – jelentette ki bizakodóan a 74 éves billentyűs, aki nem éli meg tragédiaként a betegségét, és mindent megtesz, hogy leküzdje a gyilkos kórt.


– A különböző szakemberek hétfőn ülnek össze egy konzíliumra, és ekkor beszélik meg, hogy ki mit ajánl. Teljesen az orvosokra bízom magam, ők tudják, hogy mi mivel jár, így rájuk hallgatok majd – mondta Benkő, aki szerint a legfontosabb, hogy végig optimista maradjon.

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.