2018. április 19., csütörtök
Emma

Belföld

Óvodás kislányok előtt maszturbált a dorogi rém

Két kislány előtt mutogatta magát egy 49 éves dorogi férfi, aki cukorral édesgette magához a gyerekeket, hogy végig nézzék perverz önkielégítését.

Az eset június 19-én történt, amikor a férfi gumicukrot ígért a 6 és 7 éves kislányoknak Esztergom kertvárosi részében. Édesség reményében a két kisgyerek odament a férfihoz, aki ezután elkezdte magát szeméremsértően mutogatni és önkielégítést végezni a kicsik szeme láttára – írja a Police.hu.

Pár nappal később a perverz férfi ismét feltűnt a környéken és szintén gyerekeket inzultált, de ezúttal nem sikerült a finomságokkal magához édesgetni őket, mert szerencsére a kicsik megijedtek és elszaladtak előle.

A férfit tegnap éjszaka Esztergom egyik utcájában elfogták, és őrizetbe vették.

Fotó : Police.hu

Fotó: Police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizetbe kerülhet Gyárfás

  Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedik.

 • Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Gál Kinga: Az uniós szakpolitikák nem mehetnek a kulturális sokszínűség rovására

  Az Európai Uniónak a kulturális sokszínűséget kellene védenie, az uniós szakpolitikák nem mehetnek annak rovására, és nem rombolhatják ott, ahol a nemzeti kisebbségi közösségek többséget alkotnak – hangsúlyozta Gál Kinga fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament Kisebbségi Munkacsoportjának ülését követően az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön.

 • Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Megdőltek a hajnali melegrekordok

  Csütörtökre virradóra megdőlt a fővárosi és az országos hajnali melegrekord, a leghidegebb órában sem csökkent 16 fok alá a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.