EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Sport

Ronaldónak jólestek Pérez szavai

Csaknem egy hete attól hangos a nemzetközi sportsajtó, hogy Cristiano Ronaldo az ellene folyó adóper miatt elhagyja a Real Madridot. A történet viszont most új fordulatot vett.

Az AS tegnapi cikke szerint a négyszeres aranylabdás támadó nagyon pozitívan értékelte, amit Florentino Pérez, a Real újból megválasztott elnöke mondott róla és az egész hercehurcáról, vagyis azt, hogy hisz Cristiano ártatlanságában, és mindenki ellen hajlandó őt megvédeni, valamint ő a klub történelmének része, ezért nem lehet alku tárgya.


Cristiano Ronaldo és Florentino Perez /Fotó: Profimedia, Abaca

A madridi sportlap információi szerint CR néhány válogatottbeli csapattársának be is számolt arról, hogy tetszett neki az elnök nyilatkozata, de ettől függetlenül a Konföderációs Kupa után egy személyes találkozóra is szükség lesz. Pérez amúgy a Ronaldo körül kialakult ügyet bizarrnak nevezte és hozzátette, a klub haladéktalanul kivizsgálja a történteket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll, köszönhetően az edzők és a klubok munkájának, valamint a kormány kiemelt támogatásának és az eredményességért járó extra juttatásnak – erről is beszélt szezonindító interjújában Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke, aki felejthetetlen élményt ígér az év fő eseményére, az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra ellátogatóknak.

  • A nap képe: Hajsza a győzelemért

    A nap képe: Hajsza a győzelemért

    Brutális baleset vetett árnyékot a NASCAR Daytona 500-as legutóbbi versenyére, amikor nagyjából a mezőny fele, egészen pontosan 21 autó ütközött össze.