EUR: 302,80 Ft
CHF: 266,73 Ft
2017. augusztus 21., hétfő
Sámuel, Hajna

Program

Sean Paul érkezik az EFOTT-ra!

Három hét múlva, július 11-én startol a 2017-es EFOTT-ot, amit a szervezők és a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatói már gőzerővel készítenek elő, és ami idén egy nappal hosszabb lesz, ugyanis a szervezők vasárnap éjszaka is programmal várják a látogatókat. A fesztivál legnagyobb durranása pedig a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul fellépése lesz, akinél minden eddiginél nagyobb bulira számíthatunk.

Heteken belül kezdődik a a nyár egyik legnagyobb bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója Velencén, ahol a hazai kedvencek mellett világsztárok is fokozzák majd a hangulatot, é több mint tíz év után újra Magyarországra érkezik az elismert pop, dancehall és reggae zenész, producer, zeneszerző, Sean Paul.

A jamaikai sztár első nagy sikereit a 2002-es Grammy-díjas Dutty Rock című albumával szerezte, amelyen többek között a Gimmie the Light és a Get Busy kapott helyet. Azóta több mint 100 országban lépett már fel, nemegyszer a legnagyobb színpadokon, és számos egyéb díjat zsebelt be. Ráadásul idén is ott van a Grammy-jelöltek között, Sia-val közös Cheap Thrills című számukkal. Sean Paul tehetségét az is mutatja, hogy olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Kelly Rowland, Santana, Joss Stone, Beyoncé, Rihanna és Snoop Dogg. Az idei év elején egy újabb slágere debütált, a Don’t Lie, melyben Dua Lipával működik együtt. Ezt a dalt már az első két hétben 16 milliószor nézték meg a Youtube-on.

A világsztárok mellett pedig természetesen a legnépszerűbb hazai előadók is a Velencei-tó partján buliznak majd júliusban, vagyis egy igazi nagykoncerttel visszatér az EFOTT-ra a Punnany Massif, és a legújabb, Wake up című dalával a rádiókban hódító Irie Maffia. Örülhetnek azok is, akik szeretik Lovasi András hangját, hiszen a Kiscsillag is kocertet ad majd a Velencei-tó partján. De ott lesz a többmilliós Youtube letöltésszámmal rendelkező Vad Fruttik, és jó hír a d’n’b rajongóknak, hogy Magyarország egyik kedvenc elektronikus koncertzenekara, a Brains is hangulatot csinál az EFOTT-on.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Mindennapi kenyerünk

  Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án!

  A rendszerváltozással szinte varázsütésre újra felelevenedtek a régi tradíciók. 1991-ben a demokratikusan választott Magyar Országgyűlés augusztus huszadikát Szent István napjaként hivatalos állami ünnepnek nyilvánította. Nemzeti ünnep tehát, a Magyar Köztársaság hivatalos állami ünnepe, mely egyben összefonódott az új kenyér ünnepével is. A legenda szerint István ereklyéjét 1083-as szentté emelésekor találták meg épen a koporsójában, és már az 1222-es Aranybulla is törvénybe iktatta a tiszteletét.

 • Megfőzte Zalaegerszeg!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rossz idő ellenére is sikeres volt a jótékonysági nap!

  Fesztiválhangulatban chilis bab, palacsinta,lángos, saláták, levesek,húsok sültek, főttek jó célért!

  Megfőzte Zalaegerszeg!

  A rendezvény lényege többek közt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Fizioterápiás Osztályának medence felújítása volt, ahol évi 5000 esetet látnak el, valamint, a Zala Különleges Mentők 38 fős szervezetének támogatása.