EUR: 312,62 Ft
CHF: 261,01 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Senki nem zavarhatja Beyoncét

Ahogy azt a Lokál megírta, egy héttel a születésük után még mindig kórházban tartják Beyoncé és Jay-Z ikreit. A hírek szerint a babák a vártnál előbb érkeztek, és sárgaságot kaptak. Az aggódó rapper még a klinika egy részét is lezáratta a családjának.

A legfrissebb információk szerint az énekesnő egészséges kislánynak és kisfiúnak adott életet június 12-én, de a babák besárgultak. A jelenség nem egyedi, a koraszülötteknél gyakran előfordul, de két hét, maximum egy hónap alatt lezajlik. Így nem lenne meglepő, ha Beyoncé és a picik még egy ideig a klinikán maradnának, ahol Jay-Z egy egész emeletet kibérelt és lezáratott, hogy Beyoncé és a kicsik a lehető legnagyobb nyugalomban lehessenek.


További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.