EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Senki nem zavarhatja Beyoncét

Ahogy azt a Lokál megírta, egy héttel a születésük után még mindig kórházban tartják Beyoncé és Jay-Z ikreit. A hírek szerint a babák a vártnál előbb érkeztek, és sárgaságot kaptak. Az aggódó rapper még a klinika egy részét is lezáratta a családjának.

A legfrissebb információk szerint az énekesnő egészséges kislánynak és kisfiúnak adott életet június 12-én, de a babák besárgultak. A jelenség nem egyedi, a koraszülötteknél gyakran előfordul, de két hét, maximum egy hónap alatt lezajlik. Így nem lenne meglepő, ha Beyoncé és a picik még egy ideig a klinikán maradnának, ahol Jay-Z egy egész emeletet kibérelt és lezáratott, hogy Beyoncé és a kicsik a lehető legnagyobb nyugalomban lehessenek.


További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.