EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Debrecen

Sikeres a Szabadtéri Játékok!

 A tízezredik jegyvásárlót köszöntötték a Nagyerdei Szabadtéri Játékok látogatói között, aki egy debreceni nyugdíjas volt. A Csokonai Nemzeti Színház és a Nagyerdei Szabadtéri Játékok Ezüstbojtár című zenés játékának magyarországi ősbemutatója az élmény mellett újabb belépőket, ajándékokat jelentett Barkó Imrénének.

– Ilyen szerencsém még életemben nem volt – örvendezett az idős hölgy.


Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője az ajándékok átadásakor elmondta: a Nagyerdei Szabadtéri Játékok 23. évada június 10-én indult.

– Tavaly június 30-án köszönthettük a tízezredik vásárlónkat, idén nyolc nappal korábban sikerült elérni ezt a számot. Ez egyfajta visszaigazolás a nézőink részéről, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpad az ország kulturális brandje lett, és az egyik legjobb hazai szabadtéri színház az előadó-művészeti produkciók programkínálatában – tette hozzá.

Az idei színházi programsorozatban 11 vendégtársulat 15 produkciójában – a Főnix Rendezvényszervező saját bemutatóival együtt – összesen húsz nagyszínpadi előadás látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A zenei programsorozatban pedig nyolc produkciót tekinthet meg a nagyérdemű.

Kapcsolódó Cikkek