EUR: 308,03 Ft
CHF: 265,40 Ft
2017. október 24., kedd
Salamon

Belföld

Soros radikálisait már az őszi rendbontásokra képzik ki titokban

Titokban tartottak polgári engedetlenségi képzést a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában radikális aktivistáknak – értesült a Magyar Idők.

A lap úgy tudja már tavaly elkezdték a résztvevők képzését, amiben az aktivistákat arra is kiokították, hogyan tudnak kiprovokálni rendőrségi beavatkozást, vagy miként viselkedjenek egy intézményfoglalás alkalmával.


A radikális aktivisták ősztől várhatóan a kormánypártokhoz köthető ingatlanok, valamint különböző állami intézmények elfoglalásával, működésük megzavarásával igyekeznek majd befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét – értesült a Magyar Idők.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) tulajdonában van a kiképzés helyszíne, aminek része volt egy polgári engedetlenségi kurzus, amit Kunbábony határában, egy félreeső házban tartottak, olyan tapasztalt tüntetők vezetésével, mint amilyen a Fidesz Lendvay utcai székházának 2013-as elfoglalásában részt vevő Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina, vagy a Sándor-palotát nemrégiben festékesflakonnal megdobáló Gulyás Márton írta forrásaira hivatkozva a lap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Infektológus: Érdemes beoltatni magunkat influenza ellen

    Infektológus: Érdemes beoltatni magunkat influenza ellen

    A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás, de mindenkinek érdemes beoltatnia magát, aki nem akar 3-5 napot lázasan feküdni, családtagjait, barátait, munkatársait megfertőzni – mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

  • Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz

    Megérkezett az influenza elleni oltás a háziorvosokhoz

    Megérkezett az influenza elleni ingyenes védőoltás a háziorvosokhoz, összesen 1,3 millió adag érhető el térítésmentesen – mondta az egészségügyért felelős államtitkár keddi budapesti sajtótájékoztatóján, egy VIII.