EUR: 309,11 Ft
CHF: 284,04 Ft
2017. június 27., kedd
László

Belföld

Soros radikálisait már az őszi rendbontásokra képzik ki titokban

Titokban tartottak polgári engedetlenségi képzést a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában radikális aktivistáknak – értesült a Magyar Idők.

A lap úgy tudja már tavaly elkezdték a résztvevők képzését, amiben az aktivistákat arra is kiokították, hogyan tudnak kiprovokálni rendőrségi beavatkozást, vagy miként viselkedjenek egy intézményfoglalás alkalmával.

A radikális aktivisták ősztől várhatóan a kormánypártokhoz köthető ingatlanok, valamint különböző állami intézmények elfoglalásával, működésük megzavarásával igyekeznek majd befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét – értesült a Magyar Idők.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) tulajdonában van a kiképzés helyszíne, aminek része volt egy polgári engedetlenségi kurzus, amit Kunbábony határában, egy félreeső házban tartottak, olyan tapasztalt tüntetők vezetésével, mint amilyen a Fidesz Lendvay utcai székházának 2013-as elfoglalásában részt vevő Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina, vagy a Sándor-palotát nemrégiben festékesflakonnal megdobáló Gulyás Márton írta forrásaira hivatkozva a lap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ősszel repülhet Rolex Laci

  Ősszel repülhet Rolex Laci

  Már a baloldali sajtó is elővette Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. A Vasárnapi Hírek arról számolt be, hogy Botka és az MSZP-frakció vezetése között igen komoly törésvonal húzódik.

 • Budapestre érkezett Soros György fia

  Budapestre érkezett Soros György fia

  Az augusztusban 87. életévét betöltő milliárdos pénzügyi spekuláns az utódlását szervezi. Soros György már a közelmúltbeli brüsszeli látogatására is magával vitte 32 éves fiát Alexandert, az örökös pedig a hétvégén átvette a migránsbarát papa budapesti érdekeltségeit is.

 • Hazudott a 24.hu

  Hazudott a 24.hu

  Manipulált videóval akarta lejáratni Révész Máriusz fideszes országgyűlési képviselőt, s egyúttal a kormányt egy ellenzéki hírportál. A 24.huáltal kreált hazugság azonnal bejárta a teljes balliberális sajtót.