EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,16 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Belföld Tatabánya

Sportosan indult a vakáció

Épp csak elkezdődött a nyár, a Vértes Agórája táboraiban máris sportok egész sorát ismerhették meg a gyerekek.

Egy hét alatt öt sportággal ismerkedhettek meg a gyerekek. Nem sokkal az után, hogy elkezdődött a nyári szünet, elindultak az agórás nyári táborok is. Az első a sorban a sporttábor volt, amire ezúttal is sok általános iskolás diák jelentkezett. A napközis tábor öt napig, hétfőtől péntekig tartott, szerdán, amikor ott jártunk, épp kosárlabdát pattogtattak.


 

Minden egyes nap egy újabb sportággal ismerkednek meg a gyerekek. Hétfőn cselgáncsoztunk, kedden kézilabdáztunk, ma a kosárlabdával ismerkedhetnek meg, holnap atletizálni fogunk, pénteken pedig focizunk. Én úgy gondolom, hogy lelkesek és motiváltak, a legtöbben egyébként is sportolnak egyesületekben, vagy csak úgy a szabadidejükben, de szívesen próbálnak ki más sportágakat is.

A tízéves Kővári Tamara a Kodály Zoltán Általános Iskolából érkezett, és azt mondja, azért jelentkezett a táborba, mert nagyon szeret sportolni, mozogni. A kedvenc napja a kedd volt, amikor kézilabdázhatott és sok új trükköt, fogásokat tanulhatott meg.

A tábor ideje alatt több edző is foglalkozott a gyerekekkel, akik igyekeztek a lehető legtöbb tudást átadni nekik úgy, hogy közben játékosan, jó hangulatban telhessenek a napok. Ez, úgy tűnik, ahogyan az eddigi években, úgy most is sikerült, hiszen sok a visszajáró táborozó, akiknek nem az idei volt az első agórás sporttáboruk, és valószínű, hogy nem is az utolsó.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Sneider magyar SS-t alapított

    Sneider magyar SS-t alapított

    Rendőrségi jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy Sneider “Roy” Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke olyan neonáci hálózat megszervezésében gondolkodott a ’90-e sévekben, amely összefogta volna az elszórt hazai szkinhed-csoportokat.