EUR: 310,27 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb Miskolc

Svéd szakember irányítja a Jegesmedvéket

Mikael Tisell személyében svéd szakember irányítja a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatát, a tréner egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a MOL Liga legutóbbi három idényében első együttessel.

– Szükségem volt feltöltődésre, és vártam egy olyan feladatot, amely igazán komoly kihívást jelent számomra – nyilatkozta a miskolci klub honlapjának az 53 éves Tisell, aki több mint 30 éve edzősködött különböző svéd ligákban, de az elmúlt két évben pihenőt tartott.


Mikael Tisell a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője – fotó: Facebook

 

A szakember hozzátette: nagyon boldog volt és rendkívül izgatottá vált, amikor jelentkezett a DVTK Jegesmedvék. Saját bevallása szerint a magyar jégkorongról keveset tudott, de a megkeresés után ezt gyorsan pótolta.

– Egy igazán profi klubhoz kerülök, ahol nagyok az elvárások – mondta. Hozzátette, nagyon szép feladat átvenni egy háromszoros bajnokcsapat irányítását, a célja pedig nem is lehet más, mint folytatni az elmúlt időszak sikereit.

Az előző idényben az amerikai Douglas Bradley irányította az együttest.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.