EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Egyéb Miskolc

Svéd szakember irányítja a Jegesmedvéket

Mikael Tisell személyében svéd szakember irányítja a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatát, a tréner egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a MOL Liga legutóbbi három idényében első együttessel.

– Szükségem volt feltöltődésre, és vártam egy olyan feladatot, amely igazán komoly kihívást jelent számomra – nyilatkozta a miskolci klub honlapjának az 53 éves Tisell, aki több mint 30 éve edzősködött különböző svéd ligákban, de az elmúlt két évben pihenőt tartott.

Mikael Tisell a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője – fotó: Facebook

 

A szakember hozzátette: nagyon boldog volt és rendkívül izgatottá vált, amikor jelentkezett a DVTK Jegesmedvék. Saját bevallása szerint a magyar jégkorongról keveset tudott, de a megkeresés után ezt gyorsan pótolta.

– Egy igazán profi klubhoz kerülök, ahol nagyok az elvárások – mondta. Hozzátette, nagyon szép feladat átvenni egy háromszoros bajnokcsapat irányítását, a célja pedig nem is lehet más, mint folytatni az elmúlt időszak sikereit.

Az előző idényben az amerikai Douglas Bradley irányította az együttest.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.