EUR: 322,88 Ft
CHF: 285,50 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb IV.kerület

Szépséget vittek a színpadra az Ékszer Balett növendékei

A 25 éves Ékszer Balettiskola hitvallása, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, arra várva, hogy kibontakozhasson.

A tánc által megtanult készségek nemcsak a táncban, de az iskolai előmenetelben és a személyiség fejlődésében is hatalmas segítséget nyújtanak.


A tánc mindenkié, ezért szeretnék ezt sokakhoz eljuttatni, hogy általa minél több gyerek boldogabb, magabiztosabb felnőtté válhasson.

Az Ékszer Balettiskolának több helyszíne van Budapesten, a növendékek klasszikus balettet, akrobatikát, sztepptáncot és dzsessztechnikát tanulhatnak. Minden év végén az Ékszer Balett Táncegyüttes balettművészeivel léphetnek színpadra a növendékek, idén a Szépség és a Szörny című mesebalettet adták elő. A csodás jelmezekkel és grandiózus díszletekkel készített produkciót a Stefánia Palota hatalmas színpadán mutatták be.

Az iskola növendékei alapfokon egyedülállóan magas színvonalú tánckészségre és tudásra tesznek szert az évek során. A VI. Országos Klasszikus Balett Tanulmányi Versenyen minden kategóriában ebben az évben első helyezést értek el, és megkapták a legsikeresebb iskola különdíját is.

Kis táncosokat várnak

Szeretettel várnak minden régi és új növendéket négyéves kortól a beiratkozás időpontjaiban:

József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Beiratkozás: június 21. 15–19 óra

Újpesti Polgárcentrum (1043 Budapest, Árpád út 66.)

Beiratkozás: június 20. 16–19 óra

Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Beiratkozás: június 20. 16–18 óra

Természetesen szeptemberben lesznek pótbeiratkozások, amelyek időpontjáról az iskola honlapján (www.ekszerbalettiskola.hu) lesznek információk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.