2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb

Szerencsével valóra válhatnak az álmaink

Imádják a munkájukat és szívesen foglalkoznak a játékosokkal – Melinda és Ádám a Lurdy Házban lévő üzletben dolgozik, amelyet korábban már az év lottózójának is megválasztottak. Úgy tűnik, hogy a Szerencsejáték Zrt. két fiatal munkatársa nemcsak jó szakember, de szerencsét is hoz, mert mindkettőjüknél milliókat nyertek már.

– Jó érzés emberekkel foglalkozni, főleg amikor látjuk a boldogságot az arcukon egy-egy nyeremény után – kezdte Melinda, aki élete egyik legmeghatóbb élményének tartja, amikor egy idősebb házaspár 5 millió forintot nyert nála egy sorsjeggyel.


Ádámnál egy szerencsés 260 milliót nyert a Hatoslottóval
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Három-négy éve Bukszán nyertek nálam 5 millió forintot. Az idősebb házaspár elmesélte, hogy a bácsika nem hitt a szemének, miután lekaparta a sorsjegyet. Amikor a bácsi után a néni is hazaérkezett, észrevette, hogy a férje nagyon megilletődötten viselkedik. Kérdezgette tőle, hogy mi a baj, majd a bácsi nagy nehezen, könnyes szemmel mondta neki, hogy „Mama, elutazhatunk álmaid városába!”. Nagyon édesek voltak. Egyébként a játékosaink nagyon szeretik a sorsjegyeket, ha van új, akkor azt mindig érezzük az eladásokon. Élvezik, hogy kaparhatnak, és szerintem ezeknek a játékoknak a sikere azért is van, mert nagyon szépek a sorsjegyeink, és szívesen vásárolják azokat. Persze a lottójátékok és a Tippmix is nagyon népszerű – tette hozzá Melinda. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak ő, de munkatársa, Ádám is szerencsét hoz. Nála egyszer 260 milliót nyert egy szerencsés.

Melinda szerint imádják a sorsjegyeket, egy aranyos házaspár egyszer 5 millió forintot nyert nála
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Visszajáró vendég volt egy idősebb játékosunk, aki kérte, hogy ellenőrizzem a szelvényét. Óriási meglepetés volt nekem is, amikor a terminál kiírta, hogy „Nagy nyeremény”. Összeget ugyanis csak azután, hogy felhívtuk a  call centert. A játékosunk 260 millió forintot nyert, ami érthetően elképesztő boldogság volt számára – mondta Ádám, akit arról is kérdeztünk, mihez kezdene, ha neki is telitalálata lenne.


Mindketten a Lurdy házban működő üzletben dolgoznak, ami korábban elnyerte az Év Lottózója címet is. Az elismerés azóta is ott lóg a lottózó falán, Melinda és Ádám nem kis büszkeségére
(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Szerintem nagyon fontos, hogy mindenki körültekintően járjon el, ha nagy nyereménye van, hiszen kevesen szoktak hozzá, hogy ekkora összeggel bánjanak. Itt arra gondolok, hogy egy 100 milliós villának bizony fenntartási költségei is lesznek. Én azonban nem ilyesmire költenék, vennék egy 12 lakásos társasházat, és kiadnám albérletbe. Persze utazgatnék is a pénzből – tette hozzá Ádám, majd Melinda ugyancsak elmesélte, ő mire vágyna.
– Ha nyernék, akkor rendbe tenném mindenki életét a szűk családi körömben, és mivel imádom az állatokat, találnék rá valami módot, hogy segíthessem őket. Fontos, hogy higgyünk a szerencsében, és egyszer talán a mi álmaink is valóra válhatnak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.