2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Külföld

Szexi szelfi miatt rúgták ki a tanárnőt

A 39 éves, háromgyerekes Lydia Ferguson négy éve tanított egy speciális iskolában, ahol viselkedési zavarokkal küszködő gyerekekkel foglalkozott.

Most azonban pályafutása véget ért, ugyanis az angliai Newport Pagnellben lévő Ousedale középiskola vezetése szerint túl szexi szelfit posztolt közösségi oldalára, ezért felfüggesztették. A döntés után Lydia diákjai teljesen összetörtek, hiszen nagyon szerették a tanárnőt. A gyerekek szerint az iskola túlságosan prűd, hiszen a megosztott fotóban semmi kivetnivaló nincs.


Kapcsolódó Cikkek

 • Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Kavicszátonyra futott vasárnap délután egy angol komp Calais francia kikötővárosnál; a fedélzetén lévő 313 utasnak nem esett baja – közölték az illetékes hatóságok.

 • Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy német falut, az egyetlen licitálónak 140 ezer eurót (mintegy 43 millió forintot) ért meg az Alwine nevű település.

 • A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A nehézkesen haladó tárgyalások ellenére kicsi az esély arra, hogy új szavazást tartsanak az Egyesült Királyságban az uniós kiválásról – mondta Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense az M1 aktuális csatornán vasárnap azzal kapcsolatban, hogy pénteken előzetes megállapodás született a kiválás legfontosabb feltételeiről.