EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 24., szombat
Iván

Extra

Szikora Róbert musicalt ír Gábor Zsazsáról

Meglepő tervéről beszélt lapunknak Szikora Róbert. A R-GO frontembere Gábor Zsazsa életéről ír zenés darabot. Az énekes terve egészen a rendszerváltásig nyúlik vissza, ugyanis akkor hallott először a híres díváról, egy nyugati útján.

– 1990-ben, Los Angelesben kaptam egy zenei elismerést, a Legfigyelemreméltóbb Kelet-európai Zenész díjat, amelyet maga Little Richard adott át. A színpadon azt mondta nekem, hogy eddig csak egy magyart ismert, „Dzsa Dzsát”. Először nem értettem, kiről van szó, de amikor újra hallottam Zsa Zsa Gáborról, utánanéztem az életének. Már akkor éreztem, hogy színpadra kívánkozik a története. Tóth Andira és Détár Enikőre is gondoltam, akik eljátszhatnák élete különböző szakaszaiban a dívát – árulta el lapunknak Szikora.

Szikora Róbert naptára a musical megírása mellett is igen zsúfolt, hiszen június 16-án nagyszabású ingyenes koncert ad az R-GO-val a Hősök tere mögötti Kós Károly sétányon, az Egy szabad országért fesztiválon. A rangos esemény Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének évfordulójára való megemlékezésül jött létre, a PestiSrácok kiadójának közreműködésével.

– Történelmünk legfontosabb figurája Nagy Imre, hiszen nem arra az útra akarta terelni a magyarságot, amit anno a szovjetek elképzeltek – tette hozzá a csikidam királya.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.