EUR: 319,99 Ft
CHF: 276,11 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Extra

Szilágyi István: Kértem a fiamat, hogy már ne bántson

Szilágyi István öt nappal ezelőtt jött ki a kórházból, miután fia, Péter brutálisan megverte. A férfit azóta előzetesben tartják, nem engedik apja közelébe, Pityi bácsi mégis úgy érzi, ő tehet arról, hogy fia keze megint eljárt.

Fotó: Cser Dániel

– Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte az orvosi rendelőben Szilágyi István, amikor a Lokál csütörtökön elkísérte a vizitre. Az ország nagy nevettetőjének, a Keménykalap és krumpliorr Lópicijének három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült, amikor fia, Péter a múlt héten megverte.


– Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni – mondta a fejét leszegve a színművész, akinek sérülései miatt megint drága gyógyszereket kell szednie.

– Kapunk támogatást, sokan segítenek, be is veszem, amit az orvos felírt. Most ha mély levegőt veszek, nagyon fáj a bordám, egyébként pedig jól tűröm a fájdalmat. Rosszabb, hogy a fiam nem jöhet haza, amint tudjuk, meglátogatjuk – mondta a Lokálnak a színész, akinek természetesen nem ezek az első sérülései, amit fia okozott.


Fotó: Cser Dániel

Tavaly a férfi egy ostorral ütötte meg Szilágyi arcát, akkor majdnem megvakult. Az a vita egy elvesztett kamera miatt durvult el. Néhány hónapja – bár akkor Lópici azt állította, baleset történt – hatalmas monoklival jelent meg egy számára rendezett jótékonysági eseményen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

    Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

    Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.

  • Végleg vége! Külön utakon folytatja Hosszú Katinka és Shane

    Végleg vége! Külön utakon folytatja Hosszú Katinka és Shane

    Hosszú Katinka hiába próbálkozott nem tudta megmenteni házasságát férjével, Shane Tusup-pal. A többszörös olimpia bajnok úszónő tegnap közösségi oldalán jelentette be: nem sikerült magánéleti problémáit rendezni férjével és a továbbiakban nem az ő vezetésével készül a versenyekre.