EUR: 307,90 Ft
CHF: 266,78 Ft
2017. szeptember 20., szerda
Friderika

Extra

Szilágyi István: Kértem a fiamat, hogy már ne bántson

Szilágyi István öt nappal ezelőtt jött ki a kórházból, miután fia, Péter brutálisan megverte. A férfit azóta előzetesben tartják, nem engedik apja közelébe, Pityi bácsi mégis úgy érzi, ő tehet arról, hogy fia keze megint eljárt.

Fotó: Cser Dániel

– Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte az orvosi rendelőben Szilágyi István, amikor a Lokál csütörtökön elkísérte a vizitre. Az ország nagy nevettetőjének, a Keménykalap és krumpliorr Lópicijének három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült, amikor fia, Péter a múlt héten megverte.

– Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni – mondta a fejét leszegve a színművész, akinek sérülései miatt megint drága gyógyszereket kell szednie.

– Kapunk támogatást, sokan segítenek, be is veszem, amit az orvos felírt. Most ha mély levegőt veszek, nagyon fáj a bordám, egyébként pedig jól tűröm a fájdalmat. Rosszabb, hogy a fiam nem jöhet haza, amint tudjuk, meglátogatjuk – mondta a Lokálnak a színész, akinek természetesen nem ezek az első sérülései, amit fia okozott.

Fotó: Cser Dániel

Tavaly a férfi egy ostorral ütötte meg Szilágyi arcát, akkor majdnem megvakult. Az a vita egy elvesztett kamera miatt durvult el. Néhány hónapja – bár akkor Lópici azt állította, baleset történt – hatalmas monoklival jelent meg egy számára rendezett jótékonysági eseményen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Erotikus képekkel zsarolhatják Majkát

  Nagy bajban van az, aki feltörte Majka és Dundika régi telefonját, Sztárban sztár zsűritagja keményen beolvasott neki és ha visszaél a képekkel, akkor akár két évet is kaphat.

 • DJ BoBo megtanult magyarul

  DJ BoBo megtanult magyarul

  Bár szakadt az eső, a rajongókat ez nem zavarta, és a hétvégi DJ Bobo koncertet esőkabátban tombolták végig.

 • Összeköltözik Meghan és Harry

  Összeköltözik Meghan és Harry

  Meghan Markle állítólag visszaadta korábban Torontóban bérelt Audiját, mondván, novembertől több időt tölt majd Angliában.