EUR: 309,07 Ft
CHF: 284,65 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Extra

Szilágyi István: Kértem a fiamat, hogy már ne bántson

Szilágyi István öt nappal ezelőtt jött ki a kórházból, miután fia, Péter brutálisan megverte. A férfit azóta előzetesben tartják, nem engedik apja közelébe, Pityi bácsi mégis úgy érzi, ő tehet arról, hogy fia keze megint eljárt.

Fotó: Cser Dániel

– Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte az orvosi rendelőben Szilágyi István, amikor a Lokál csütörtökön elkísérte a vizitre. Az ország nagy nevettetőjének, a Keménykalap és krumpliorr Lópicijének három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült, amikor fia, Péter a múlt héten megverte.

– Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni – mondta a fejét leszegve a színművész, akinek sérülései miatt megint drága gyógyszereket kell szednie.

– Kapunk támogatást, sokan segítenek, be is veszem, amit az orvos felírt. Most ha mély levegőt veszek, nagyon fáj a bordám, egyébként pedig jól tűröm a fájdalmat. Rosszabb, hogy a fiam nem jöhet haza, amint tudjuk, meglátogatjuk – mondta a Lokálnak a színész, akinek természetesen nem ezek az első sérülései, amit fia okozott.

Fotó: Cser Dániel

Tavaly a férfi egy ostorral ütötte meg Szilágyi arcát, akkor majdnem megvakult. Az a vita egy elvesztett kamera miatt durvult el. Néhány hónapja – bár akkor Lópici azt állította, baleset történt – hatalmas monoklival jelent meg egy számára rendezett jótékonysági eseményen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Megúszta a börtönt Bill Cosby

  Óriási a felháborodás Amerikában, mert a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby mindent megúszhat. A tizenkét esküdtből ugyanis ketten hisznek az ártatlanságában, így nem született ítéletet az ügyében.

 • Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Kocsis Dénes: Csernus mentette meg az életemet!

  Szerelemét és karrierjét köszönheti Csernus Imrének az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes. Az ifjú színész évekkel ezelőtt komoly önértékelési- és párkapcsolati problémákkal küzdött és az összetett lelki problémák spiráljából csak a szabad szájú pszichiáter tudta kigyógyítani.

 • 27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  27 évvel fiatalabb fiút szeret Madonna

  Az 58 éves popdívánál már megszokott, hogy jóval fiatalabb, mutatós férfiak oldalán érzi jól magát, így meg sem lepődünk, hogy új szerelme egy 31 éves portugál modell, Kevin Sampaio.