EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Tatabánya

Születésnap a színpadon

Különleges nap volt Lovasi András életében a sörfesztiválé, hiszen ez volt az ötvenedik születésnapjának előestéje, amelyre nemcsak a szervezők, hanem a közönség is készült.

Egy nappal az ötvenedik születésnapja előtt a Tatabányai Sörfesztivál színpadán köszöntötték fel Lovasi Andrást. A népszerű zenész a Kiscsillag frontembereként koncertezett városunkban.


A Kiscsillag frontemberének születésnapjára a rajongók is készültek: a pólón az ünnepelt portréja

– Az elmúlt években sokat változtak a fesztiválok, itt is előretört a popzene – mondta el mosolyogva a zenész, aki hozzátette: a rock ezzel együtt örök. – Mi, régi vágású zenészek azonban imádunk koncertezni, örömmel jöttünk Tatabányára is. Természetesen igyekszünk haladni a korral, kommunikálunk az interneten is, de a mi igazi terepünk a színpad, a fesztiválok.

A Kiscsillag zenekart 2005-ben alapította Lovasi András, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor, akik a Kispál és a Borz eredeti alapító tagjai is voltak, illetve a Pál Utcai Fiúkból ismert Leskovics Gábor. Az együttest háromszor jelölték Fonogram-díjra, ebből 2012-ben megnyerték „Az év hazai alternatív albuma” díjat Néniket a bácsiknak! című lemezükkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.