EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Tatabánya

Születésnap a színpadon

Különleges nap volt Lovasi András életében a sörfesztiválé, hiszen ez volt az ötvenedik születésnapjának előestéje, amelyre nemcsak a szervezők, hanem a közönség is készült.

Egy nappal az ötvenedik születésnapja előtt a Tatabányai Sörfesztivál színpadán köszöntötték fel Lovasi Andrást. A népszerű zenész a Kiscsillag frontembereként koncertezett városunkban.


A Kiscsillag frontemberének születésnapjára a rajongók is készültek: a pólón az ünnepelt portréja

– Az elmúlt években sokat változtak a fesztiválok, itt is előretört a popzene – mondta el mosolyogva a zenész, aki hozzátette: a rock ezzel együtt örök. – Mi, régi vágású zenészek azonban imádunk koncertezni, örömmel jöttünk Tatabányára is. Természetesen igyekszünk haladni a korral, kommunikálunk az interneten is, de a mi igazi terepünk a színpad, a fesztiválok.

A Kiscsillag zenekart 2005-ben alapította Lovasi András, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor, akik a Kispál és a Borz eredeti alapító tagjai is voltak, illetve a Pál Utcai Fiúkból ismert Leskovics Gábor. Az együttest háromszor jelölték Fonogram-díjra, ebből 2012-ben megnyerték „Az év hazai alternatív albuma” díjat Néniket a bácsiknak! című lemezükkel.

Kapcsolódó Cikkek