EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra Sopron

Szűnni nem akaró taps

A fertőrákosi barlangszínház történetében talán még nem fordult elő, hogy egy előadást egymás után négyszer felállva ünnepelt volna a közönség. Az Aida című musical stábja ennek volt részese a közelmúltban.

Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Szomor György főszereplésével, Pataki András rendezésében került színre a musical, amelyet a műfaj rajongói már nagyon vártak. A bemutató óta egyre többen érdeklődnek az előadás iránt, amely már csak kétszer – június 30-án és július 1-jén – tekinthető meg ezen a játszóhelyen. A darab díszletei kimondottan a barlangszínház adottságait előtérbe helyezve készültek, így emiatt a mű ősztől nem kerül be a soproni színház műsorába. Az Aidát Arany Kotta díjra jelölte a teátrum, a zsűri már meg is tekintette az előadást.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.