2018. október 19., péntek
Nándor

Extra Sopron

Szűnni nem akaró taps

A fertőrákosi barlangszínház történetében talán még nem fordult elő, hogy egy előadást egymás után négyszer felállva ünnepelt volna a közönség. Az Aida című musical stábja ennek volt részese a közelmúltban.

Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Szomor György főszereplésével, Pataki András rendezésében került színre a musical, amelyet a műfaj rajongói már nagyon vártak. A bemutató óta egyre többen érdeklődnek az előadás iránt, amely már csak kétszer – június 30-án és július 1-jén – tekinthető meg ezen a játszóhelyen. A darab díszletei kimondottan a barlangszínház adottságait előtérbe helyezve készültek, így emiatt a mű ősztől nem kerül be a soproni színház műsorába. Az Aidát Arany Kotta díjra jelölte a teátrum, a zsűri már meg is tekintette az előadást.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.