2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra Sopron

Szűnni nem akaró taps

A fertőrákosi barlangszínház történetében talán még nem fordult elő, hogy egy előadást egymás után négyszer felállva ünnepelt volna a közönség. Az Aida című musical stábja ennek volt részese a közelmúltban.

Stéphanie Schlesser, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Szomor György főszereplésével, Pataki András rendezésében került színre a musical, amelyet a műfaj rajongói már nagyon vártak. A bemutató óta egyre többen érdeklődnek az előadás iránt, amely már csak kétszer – június 30-án és július 1-jén – tekinthető meg ezen a játszóhelyen. A darab díszletei kimondottan a barlangszínház adottságait előtérbe helyezve készültek, így emiatt a mű ősztől nem kerül be a soproni színház műsorába. Az Aidát Arany Kotta díjra jelölte a teátrum, a zsűri már meg is tekintette az előadást.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.