EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület

Tiszta a vizes vb-hez vezető út

Az FKF Zrt. munkatársai a júliusban esedékes budapesti vizes világbajnokságra történő felkészülés jegyében múlt szombaton kivonultak a Gyömrői útra, hogy a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úttal közös szakaszon kézi erővel elvégezzék a szalagkorlátok alatti terület takarítását.

A munkavégzés alatt a Gyömrői út belső sávját ideiglenesen lezárták, a takarítás egy időben több szakaszon is zajlott. Az érintett útszakasz azért kulcsfontosságú, mert az összes hazánkba látogató delegáció, valamint a külföldi sportolók a reptérről ezen az úton jutnak el a belvárosba.

Nagy erőkkel vonult ki az FKF (Fotó: Máté Krisztián)

Kézzel tisztították meg a szalagkorlát környékét (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.