2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Miskolc

Tisztújítás a miskolci Fidelitasnál

A Fidesz ifjúsági társszervezetének, a Fidelitasnak a tisztújítási folyamata Székesfehérváron május 20-án vette kezdetét, mely kongresszuson az országos elnökség tagjairól döntöttek a delegáltak. Ezt követi a csoportok tisztségviselőinek megválasztása, amelynek keretében a Fidelitas miskolci csoportja is megtartotta tisztújító ülését június közepén.

Ismét Hojnyák Dávid vezeti a Fidelitas miskolci csoportját

A miskolci Fidelitas tagjai egyhangúlag választották meg Hojnyák Dávidot elnöknek, aki a következő két évben folytatja a már 2015-ben elkezdett munkát a csoport élén. A jelenlévők egyhangúlag választották meg a csoport új alelnökét, Nagy Tamást, aki a leköszönő Balla Éva és Boutaleb Hamza tisztségét veszi át. Az elnökségi tagok mandátuma két évre szól.


Az elnök beszédében nyomatékosította, hogy a miskolci Fidelitas életében a közéleti-politikai szerepvállalás mellett rendkívül fontos szerepe van a különböző közösségi tevékenységeknek. Így a csoport a jövőben is törekedni fog olyan magas színvonalú programok megszervezésére, mint a kárpátaljai és felvidéki magyarság megsegítésére rendezett jótékonysági süteményvásár és könyvgyűjtési akció vagy a már hagyományossá vált sportrendezvények, történelemversenyek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.