2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Miskolc

Tisztújítás a miskolci Fidelitasnál

A Fidesz ifjúsági társszervezetének, a Fidelitasnak a tisztújítási folyamata Székesfehérváron május 20-án vette kezdetét, mely kongresszuson az országos elnökség tagjairól döntöttek a delegáltak. Ezt követi a csoportok tisztségviselőinek megválasztása, amelynek keretében a Fidelitas miskolci csoportja is megtartotta tisztújító ülését június közepén.

Ismét Hojnyák Dávid vezeti a Fidelitas miskolci csoportját

A miskolci Fidelitas tagjai egyhangúlag választották meg Hojnyák Dávidot elnöknek, aki a következő két évben folytatja a már 2015-ben elkezdett munkát a csoport élén. A jelenlévők egyhangúlag választották meg a csoport új alelnökét, Nagy Tamást, aki a leköszönő Balla Éva és Boutaleb Hamza tisztségét veszi át. Az elnökségi tagok mandátuma két évre szól.


Az elnök beszédében nyomatékosította, hogy a miskolci Fidelitas életében a közéleti-politikai szerepvállalás mellett rendkívül fontos szerepe van a különböző közösségi tevékenységeknek. Így a csoport a jövőben is törekedni fog olyan magas színvonalú programok megszervezésére, mint a kárpátaljai és felvidéki magyarság megsegítésére rendezett jótékonysági süteményvásár és könyvgyűjtési akció vagy a már hagyományossá vált sportrendezvények, történelemversenyek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.