EUR: 325,37 Ft
CHF: 279,88 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

Több tízmilliót is kaphatott a Soros-féle Migration Aid

Továbbra sem lehet még csak megsaccolni sem, vajon mennyi pénzt kaphatott 2015 óta a Migration Aid.

A szervezet átláthatatlan gazdálkodását teljes homály fedi, azonban az interneten fellelhető adatok, beszámolók alapján működésük első pár hónapjában körülbelül húszmillió forintra tettek szert, azóta vélhetően ennek többszörösére – írja a Magyar Idők.


A lap pár nappal ezelőtt számolt be arról, hogy nyoma sincs annak, hogy a Migration Aid International rendelkezne magyarországi fiókteleppel, vagy közvetlen kereskedelmi képviselettel, ezek hiányában pedig aligha lehet a nevén az a bankszámla, amelyre az adományokat gyűjtik.

Most a Magyar Idők azt írja, ötven–százmillió forint bevétele származhatott adományokból a Migration Aidnek (MigAid), amióta 2015. június 29-én – még mint jogi személyiséggel nem rendelkező mozgalom – megkezdte működését a Keleti pályaudvarnál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vágóhídon tartottak állatviadalt

  Vágóhídon tartottak állatviadalt

  Egy vágóhídon tartott, tiltott állatviadal résztvevőin ütöttek rajta a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei vasárnap reggel Mohácson, az ügyben három férfi ellen indult eljárás.

 • Növekedést eredményez az új költségvetés

  Növekedést eredményez az új költségvetés

  Megszavazta a parlament a jövő évi költségvetést, amelyről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatornán, illetve a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: ez a biztonságos növekedés költségvetése.

 • Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Pogácsát sütött nekünk Irma néni

  Román Józsefné, Irma néni lett Magyarország legkedvesebb konyhás nénije a gyerekek szavazatai alapján azon a pályázaton, melyet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet hirdetett meg ez év márciusában.