EUR: 310,77 Ft
CHF: 259,54 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Szekszárd

Tolna megye talentumai

A megyei tanulmányi versenyek első három helyezettjeit, összesen 155 diákot díjaztak és köszöntötték a felkészítő tanárokat is néhány napja a Vármegyeháza dísztermében.

A különböző tantárgyakban eredményes gyerekeknek és tanáraiknak a megyei önkormányzat, a kormányhivatal, a szekszárdi önkormányzat, a tankerületek, az oktatási hivatal képviselői gratuláltak. Tolna Megye Talentuma díjat idén hatan kaptak, ők azok, akik két első vagy egy első és egy második helyezést szereztek a megyei döntőkben: Molnár Eszter, Angyal Réka és Trapp Margaréta a szekszárdi Dienes, Bíró Botond a zombai általános iskola, Stingli József a dunaföldvári, Zentai Balázs a szekszárdi Garay gimnázium diákja. Kimle Mária, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanára kapta idén a Létay Menyhért-díjat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.