EUR: 325,97 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Szekszárd

Tolna megye talentumai

A megyei tanulmányi versenyek első három helyezettjeit, összesen 155 diákot díjaztak és köszöntötték a felkészítő tanárokat is néhány napja a Vármegyeháza dísztermében.

A különböző tantárgyakban eredményes gyerekeknek és tanáraiknak a megyei önkormányzat, a kormányhivatal, a szekszárdi önkormányzat, a tankerületek, az oktatási hivatal képviselői gratuláltak. Tolna Megye Talentuma díjat idén hatan kaptak, ők azok, akik két első vagy egy első és egy második helyezést szereztek a megyei döntőkben: Molnár Eszter, Angyal Réka és Trapp Margaréta a szekszárdi Dienes, Bíró Botond a zombai általános iskola, Stingli József a dunaföldvári, Zentai Balázs a szekszárdi Garay gimnázium diákja. Kimle Mária, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium tanára kapta idén a Létay Menyhért-díjat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.