EUR: 322,22 Ft
CHF: 275,55 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

Tragédia! Meghalt A tetovált lány sztárja

A tetovált lány sztárja mindössze 56 éves volt. Az is kiderült, hogy milyen szörnyű betegség okozta Michael Nyqvist halálát. 

Michael Nyvist családja közleményben tudatta, hogy 56 éves korában elhunyt a svéd színész. Halálát tüdőrák okozta. Megemlékeztek arról, hogy a színészt mindenki szerette a környezetében és képes volt elérni, hogy jókedve másokra átragadjon. Sármja és elképesztően karizmatikus személyisége tagadhatatlan volt.
Svédország ünnepelt színésze 1960 novemberében született, édesanyja svéd, édesapja olasz volt. Ő nevelőotthonba került és kicsi volt még, amikor örökbe fogadták. Később úgy jellemezte a gyerekkorát, mint aki szinte már küldetésének érezte, hogy megtalálja a biológiai szüleit. A színház 17 évesen ejtette rabul, amikor cserediákként egy évet Amerikában töltött. 24 évesen felvették a malmöi színiakadémiára. Később játszott színházban és filmekben is. Karrierje legnagyobb sikerét Stieg Larsson Millenium trilógiájának megfilmesítésének köszönheti, hisz Noomi Rapace-szal együtt megkapták A tetovált lány főszerepeit. Ő alakította Mikael Blomkvistet. Ezzel a sztár betörhetett Hollywoodba is, szerepelt többek között a Mission:Impossible negyedk részében is.Michael Nyqvist
fotó: Profimedia, Film Stills

Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.