EUR: 318,10 Ft
CHF: 280,21 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Tvrtko állítja: nem kamuzott a Trump-üdvözlőlappal

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki az a képeslap, amelyet a jelenleg még Amerikában élő Vujity Tvrtko osztott meg a Facebook-oldalán.

A riporter üdvözlőkártyáján Donald Trump képe és üzenete – „Tvrtko, imádkozom érted és az ATV-ért is! A legjobbakat: Donald Trump” – szerepelt. Az azóta eltávolított posztot azonban sokan átverésnek érezték, hiszen hatvan dollárért (mintegy 17 ezer forint) bárki rendelhet magának ugyanilyen képeslapot Trump személyre szabott üzenetével és aláírásával.


– Volt egy búcsúbulival egybekötött kerti parti, ahol a szomszédom, aki a legjobb barátom is, adott egy ajándékot. Később, amikor hazamentünk, néztem meg, majd posztoltam a közösségi oldalra két szívecske között, a magyar és az amerikai zászlóval. Nem írtam mellé semmit, mégis hatalmas felháborodást keltett – mondta a Rádió 1 Reggeli show című műsorában Vujity Tvrtko, aki hozzátette, a posztot az ügy politikai felhangja miatt távolította el. Hangsúlyozta, ő sohasem állította, hogy személyesen az amerikai elnöktől kapta volna a képeslapot. A beszélgetésből az is kiderült, hogy néhány hét múlva a riporter ismét hazaköltözik fiaival.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Narancsvidék

    A nap képe: Narancsvidék

    Az idén 86. alkalommal megrendezett citromfesztivál 200 ezernél is több érdeklődőt vont évente Mentonba, hogy a Francia Riviérán megcsodálják a citrusokból épített hatalmas szobrokat.

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.