2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb Sopron

Újra itt a Tündérfesztivál!

A már hagyományos és országosan is ismert egész napos programkavalkád június 24-én lesz a Deák téren, Európa második leghosszabb terén. 

A jubileumi fesztivál délelőtt 10 órakor kezdődik és este hétig tart. A szervezők elmondása szerint változatos játékok, különféle foglalkozások és produkciók várják a gyerekeket, akik jellemzően ezen a napon tündérnek és manónak öltöznek. A napot vásár és színes műsorok színesítik.

Fotó: Pro Kultúra Sopron

Fellép Pályi János Bábszínháza, a Rutkai Bori Banda, a soproni Drazsé Zenekar és a Mozgás Ritmus Lendület Club. A viseletversenyen a legkülönlegesebb tündéri vagy manós öltözékeket mutathatják be a résztvevők. A rendezvényre számos látogató érkezik az ország különböző pontjáról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.