2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szekszárd

Vasvilla, golfütő, feszítővas – durva verés volt

Hárman támadtak rá egy szekszárdi utcában egy férfira; a Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt.

Egy 16 éves fiú és egy 40 éves férfi 13 éves társukkal együtt június 4-én délután egy szekszárdi utcában járművükkel megelőztek, majd megállásra kényszerítettek egy személygépkocsit. Miután az autók megálltak, a férfi és a két fiú kiszálltak, majd a másik jármű sofőrjét különböző eszközökkel – golfütővel, vasvillával, feszítővassal – bántalmazták. Feltehető, hogy volt valamilyen előzménye a durva fellépésnek, de ez egyelőre nem derült ki. A bántalmazott az eset következtében súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a 40 éves férfit és a 16 éves fiút kihallgatták, őrizetbe vették, majd indítványozták előzetes letartóztatásukat. A 13 éves fiút tanúként hallgatták ki.


Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Vasvilla, golfütő nyele és feszítővas – komoly szándékaik voltak a verekedőknek
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.