2018. április 24., kedd
György

Egyéb Dunaújváros

Vége a Bizalomnak

Díjátadóval zárta a 2016–2017-es színházi évadot, a Bizalom Évadát a Bartók Kamaraszínház. Őze Áron igazgatóságának első évében kilenc saját darabot mutattak be a dunaújvárosi színházban. 

Véget ért a kőszínházi évad a Bartók Kamaraszínházban. Őze Áron első évét töltötte Dunaújvárosban az intézmény igazgatójaként. Az évzáró rendezvényen átadták a Teátrista-díjat, amelyet Kiss Attila és Jászberényi Gábor színművészek kaptak, míg a Társulati-díjat Kovács Dénes, a táncszínház tagja, a Kulissza-díjat pedig Böröcz György érdemelte ki. Idén új elismerést is alapítottak Bartók-díj néven, amellyel Neumann Gábort jutalmazták.


Őze Áron igazgató a következő évben is rendez majd színdarabot a Bartókban
(fotó: Ónodi Zoltán)

Az évzáró rendezvényen az új évad terveiről is szó esett. A Szolgálat Évada névre keresztelt 2017-2018-as színházi “szezonban” elsőként a Négy évszak című darabot láthatják majd szeptemberben, októberben pedig a Terminál című táncjátékot mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.