EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb Dunaújváros

Vége a Bizalomnak

Díjátadóval zárta a 2016–2017-es színházi évadot, a Bizalom Évadát a Bartók Kamaraszínház. Őze Áron igazgatóságának első évében kilenc saját darabot mutattak be a dunaújvárosi színházban. 

Véget ért a kőszínházi évad a Bartók Kamaraszínházban. Őze Áron első évét töltötte Dunaújvárosban az intézmény igazgatójaként. Az évzáró rendezvényen átadták a Teátrista-díjat, amelyet Kiss Attila és Jászberényi Gábor színművészek kaptak, míg a Társulati-díjat Kovács Dénes, a táncszínház tagja, a Kulissza-díjat pedig Böröcz György érdemelte ki. Idén új elismerést is alapítottak Bartók-díj néven, amellyel Neumann Gábort jutalmazták.


Őze Áron igazgató a következő évben is rendez majd színdarabot a Bartókban
(fotó: Ónodi Zoltán)

Az évzáró rendezvényen az új évad terveiről is szó esett. A Szolgálat Évada névre keresztelt 2017-2018-as színházi “szezonban” elsőként a Négy évszak című darabot láthatják majd szeptemberben, októberben pedig a Terminál című táncjátékot mutatják be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.